Työterveyden uusi suunta

Hyvinvoiva ihminen tekee työtä mielellään. Siksi heidän hyvinvoinnistaan ja mielestään kannattaa pitää huolta. Mehiläisen työterveyspalvelut ovat apunasi matkalla kohti työterveyden uutta suuntaa. Palvelumme ovat digitaalisesti tuettuja, vaikuttavia ratkaisuja johtamisen tueksi sekä työntekijöiden ja työyhteisön terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen.

Tarjolla on moderneja työkaluja yksilön työkyvyn laskun varhaiseen tunnistamiseen, kuten esimerkiksi Työkykytutka. Lisäksi uudet palvelumme, kuten OmaMehiläisen työterveysnäkymä ja digitaaliset valmennuspolut osallistavat yksilön edistämään omaa hyvinvointiaan.

Rakennamme luottamuksellista yhteistyötä yritysasiakkaidemme kanssa ja panostamme asiakkaan tilanteen ymmärtämiseen ja yhteiseen tiedolla johtamiseen. Mehiläisen Kompassityökalut varmistavat tuloksekkaan yhteistyön työkyvyn tukemisessa ja YritysMehiläisen raportointi antaa reaaliaikaisen kokonaiskuvan tilanteesta.

Työterveyden yritys- ja henkilöasiakkaiden tarpeet ovat Työterveyden uuden suunnan keskiössä ja ohjaavat kaikkea tekemistämme.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai tee työterveyssopimus

Kuuntele podcast-sarjaamme

Vaihtuvia vieraita, ajankohtaisia aiheita – jos olet kiinnostunut esihenkilötyön muutoksesta, itsensä johtamisesta ja työelämän kehittymisestä, tämä on hunajaa korvillesi. Kuuntele uusin jakso tästä >

Kiinnostuitko ja haluat tehdä työterveyssopimuksen? Tee sopimus verkossa tai pyydä tarjous

Lisää aiheesta