Katariina Bärlund

Psykoterapiakoulutettava

Olen yksilölliset tilanteet huomioiva, koulutuksessa oleva psykoterapeutti. Minulla on pitkä ja monipuolinen työkokemus mielenterveystyöstä. Olen valmistumassa psykoterapeutiksi keväällä 2024. Koulutukseltani olen valtiotieteiden tohtori, erikoissosiaalityöntekijä sekä erikoistunut terveydenhuollon puolella mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöhön. Voit kääntyä puoleeni erilaisissa elämän muutoskohdissa tai pitkittyneissä, työstämistä vaativissa tilanteissa. Myös etävastaanotto.

Olen läsnäoleva kuuntelija. Työskentelyni lähtökohtana on yksilöllisyyden kunnioittaminen - eri tilanteiden ja erilaisten elämänvaiheiden ainutlaatuisuutta korostava kohtaaminen. Terapeuttina toimin joustavasti antaen tilaa ja tarvittaessa myös aktiivisena keskustelukumppanina. Työskentelyotteelleni on tunnusomaista myönteinen, ratkaisuja etsivä toimintatapa.

Keskustellaan, pohditaan ja tutkitaan tilannetta yhdessä toiveidesi mukaan. Tuen sinua oivaltamaan omia vahvuuksiasi ja löytämään uusia ajattelumalleja. Ratkaisukeskeisen viitekehyksen lähtökohdista työskentelyn painopiste on tulevaan suuntaava ja tilanteen mukaan joustava. Istuntojen määrä voi vaihdella kertaluontoisista tapaamisista aina useamman kerran tapaamisiin.

Tervetuloa vastaanotolle!

Ta kontakt

Anvisningar för tidsbokning

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruutukset: Aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Jos varaat ajan vakuutusyhtiön maksamalle käynnille ja sinulla on paperinen tai sähköinen maksusitoumus, huolehdithan, että voit välittää maksusitoumuksesi tiedot minulle ensikäynnillä.

Specialområde och speicalkompetens

 • Psykoterapi

Intresseområden

 • Psykiska problem/mental ork
 • Mental hälsa
 • Psykoterapi
 • Korttidspsykoterapi

Språkkunskap

 • finska, modersmål
 • engelska, arbetsspråk

Tjänster

 • Lösnings- och resurscentrerad terapi
 • Korttidsterapi, privat kund
 • Terapi av en psykoterapeut i utbildning

Verksamhetsställen

Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Espoo Niittykumpu
Kappelitie/Kappelikuja 6 C, 2. krs.
Öppet idag
07:00 - 22:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Priser

Prisberäkningen inkluderar läkar- och polikliniksavgiften samt Kanta avgiften. Andra kostnader kan tilläggas som t.ex. gjorda ingrepp och undersökningar. I parentesen visas prisberäkningen efter FPA-avdraget. På kvällar och veckoslut kan pristillägg förekomma. Mer information: Priser sida

 • Terapi av en psykoterapeut i utbildning
  Prisberäkning 77.8 € (*77.8 €)

Ta kontakt

Du kan lämna en kontaktbegäran till en expert. Skriv inte konfidentiella patientuppgifter i meddelandet.