Jobba hos oss

Var och en av oss på Mehiläinen är olika. Men en sak förenar oss alla – vi har livet som uppdrag. Känner du likadant? Kom i så fall och jobba med oss.

Vi har livet som uppdrag

Välkommen till Mehiläinen! På den här sidan kan du lära känna oss som arbetsgivare, samt våra olika arbetsmöjligheter, från läkare och sjukskötare till webbutvecklare och andra experter. Vi har ett brett sortiment av arbetsuppgifter enligt eget intresse – våra yrkespersoner stödjer våra kunder under hela levnadsloppet, från fertilitetsbehandlingar och förlossning till livets slutskede.

Enligt våra experter är det bästa med att arbeta på Mehiläinen att man får göra ett meningsfullt arbete och får stöd från både kollegor och chefer. Vi arbetar för samma mål och tar hand om varandra.

Som företag växer vi och utvecklas ständigt. Vi har alla möjlighet att delta, komma med idéer och skapa något nytt för våra kunders bästa. Vi är fördomsfria vad gäller utvecklingen av vår verksamhet och tar djärvt itu med nya idéer, som vi redan har gjort i 114 år.

Bli en del av Mehiläinens berättelse!

Läs mer om lediga tjänster

En hälsning från Mehiläinens personalchef Tatu

Jag är verkligen stolt över vårt stora gäng av yrkespersoner inom olika områden, som alla arbetar för våra kunders liv med högsta kvalitet, senaste kunskap och järnhård professionalism.

Vi förhåller oss till vårt arbete med passion och ett stort hjärta. Vi på Mehiläinen förenas av viljan att få saker gjorda. Vi har livet som uppdrag.

Bli en del av Mehiläinens stora skara yrkespersoner!

Tatu Tulokas
Personalchef

Läkare har livet som uppdrag

Vi är alltid närvarande i livets stora och små vändningar. Smärtsamma, överraskande, tärande, lyckliga. På olika sätt. Men en sak förenar oss alla – vi har livet som uppdrag. Känner du likadant? Kom i så fall och jobba med oss.

Se lediga tjänster för läkare

Läs mer om oss på Mehiläinen

Läs Mehiläinens yrkespersoners berättelser på vår finskspråkiga webbplats.

Hur är vi som arbetsgivare?

Våra yrkespersoner säger att vi är flexibla, pålitliga och utvecklande som arbetsgivare. Vår personal trivs genuint hos oss, och vi satsar på deras välbefinnande som helhet samt deras möjligheter att utvecklas och lysa i sitt arbete.

Läs mer om Mehiläinen som arbetsgivare

Vi har en god gemenskapskänsla i vår arbetsgemenskap

Enligt vår personalenkät hör chefsarbetet och sammanhållningen i vår arbetsgemenskap till våra styrkor. Vår arbetsgemenskap har en stödjande och experimentell atmosfär där människor trivs väl.

Våra chefer får utmärkt respons från sina teammedlemmar. I vårt chefsarbete värdesätter vi särskilt rättvisa, förtroende, stöd i vardagen samt beaktande av åsikter och syner.

Läs mer

Vi är beprövat en ideal arbetsgivare

Mehiläinens image som arbetsgivare utvecklas kontinuerligt genom att vi investerar i vår personals välbefinnande och kommunicera om vår verksamhet, även utåt. Vårt mål är att vara den mest ideala arbetsgivaren inom hälsosektorn, och vi är också stolta och tacksamma för erkännanden från utanför organisationen.

Läs mer

Jämlikhet och jämställdhet är viktigt för oss

Som arbetsgivare är vi – även enligt de anställdas egna beskrivningar – jämlika, opartiska och toleranta. Vi har förbundit oss att främja jämlikhet, jämställdhet och mångfald med konkreta åtgärder i vår vardagliga verksamhet. Vi vill vara en arbetsgemenskap som uppskattar människors olikheter och de styrkor som dessa för med sig.

Läs mer om jämställdhet

Ansvar är en del av vår vardag

Vår utgångspunkt och ett av våra kärnvärden är ansvar och omtanke om människorna och samhället. Vi på Mehiläinen har ansvar inte bara för våra kunder, utan också för att alla i arbetsgemenskapen ska må bra, tas om hand och stödjas även i svåra tider.

Läs mer om vårt ansvar

Läs mer