MED LIVET
SOM UPPDRAG.

Var och en av oss på Mehiläinen är olika. En sak förenar oss alla – vi har livet som uppdrag. Om du känner lika, kom och jobba med oss.

Jobba hos oss

Välkommen till Mehiläinen! Hos Mehiläinen får du utföra ett meningsfullt arbete tillsammans med proffs – med kvaliteten som första prioritet. Du får skapa utmärkta kundupplevelser i en växande organisation som ständigt utvecklas och som har fungerat som föregångare i branschen i över 113 år.

Vi erbjuder intressanta och varierande arbetsuppgifter och karriärmöjligheter för många yrkesgrupper inom olika affärsområden runtom i Finland.

Bli en del av Mehiläinens berättelse!

Läs mer om lediga jobb

En berättelse om människor och attityder

Som arbetsgivare är Mehiläinen – även enligt de anställdas egna beskrivningar – jämlik, opartisk och tolerant. Vi vill vara en arbetsgemenskap som uppskattar människors olikheter och de styrkor som dessa för med sig.

En hälsning från Mehiläinens personalchef

Mehiläinens framgång har alltid baserats på de högt kvalificerade proffs som arbetar hos oss. Var och en av oss gör ett viktigt och betydelsefullt arbete i sin roll och är en viktig del av sitt team och Mehiläinens verksamhet.

Kom med och bli en av Mehiläinens experter!

Tatu tulokas
Personalchef

Kom jobba hos oss

Mehiläinen som arbetsgivare

Mehiläinen är en välkänd och ansedd privat arbetsgivare inom hälso- och sjukvårdssektorn och en föregångare inom digitalisering både i Finland och internationellt.

Läs mer

Inspirerande ledarskap och kompetensutveckling

Mehiläinen är känd för sin utmärkta kvalitet, intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter, kontinuerliga kompetensutveckling och sina människor. Alla trivs hos Mehiläinen.​

Verksamheten stödjer målen för hållbar utveckling

Mehiläinen främjar FN:s mål för hållbar utveckling i sin verksamhet och bidrar till att öka hälsa och välbefinnande genom att investera i utveckling av högkvalitativ vård och omsorg och öka deras effektivitet.​

Läs mer om Mehiläinens företagsansvar