Lediga tjänster för läkare

Hos oss kan du arbeta i mångsidiga uppgifter, utveckla din karriär och påverka ditt arbete, både på den privata och den kommunala sidan. Välkommen!

Bli läkare på Mehiläinen – ett hus, alla möjligheter

Vi är alltid närvarande i livets stora och små vändningar. Smärtsamma, överraskande, tärande, lyckliga. På olika sätt. Men en sak förenar oss alla – vi har livet som uppdrag. Känner du likadant? Kom i så fall och jobba med oss.

Välkommen med bland Mehiläinens smidiga och flexibla arbetsgemenskap. Hos oss kan du utnyttja din yrkesskicklighet och arbeta i mångsidiga uppgifter, utveckla din karriär och påverka ditt arbete, både på den privata och den kommunala sidan.

Tillsammans bygger vi den bästa platsen för yrkespersoner genom att leda rättvist och ha ett kompromisslöst förhållningssätt till kvalitet. Hos oss kan du göra verkligen meningsfullt arbete som en del av en uppmuntrande och experimentell arbetsmiljö. Våra läkare är nöjda med vår laganda, vårt chefsarbete och vårt ledarskap.

Oavsett om du vill ha ett heltids-, deltids-, kvälls- eller helgjobb i ett anställningsförhållande eller som företagare får du personligt stöd för dina val från första början. Läs mer om de olika arbetsbeskrivningarna och specialistutbildningarna vi har att erbjuda dig och kontakta oss via formuläret. Vi kartlägger arbetsmöjligheterna för dig på ett sätt som passar dina önskemål och din livssituation.

Sök läkartjänst

Privatläkare på Mehiläinen

Vi har en stödjande arbetsgemenskap och vi satsar på professionell utveckling och utbildningar. Ditt arbete stöds av ett multidisciplinärt team samt omfattande och väl fungerande stödtjänster. Vi skräddarsyr din arbetsbeskrivning efter dina önskemål och din livssituation.

Läs mer på finska

Företagsläkare på Mehiläinen

Vi utför högkvalitativt företagshälsovårdsarbete och har mångsidiga möjligheter inom företagshälsovårdens olika specialområden såsom sjukdomar i rörelseorganen, psykisk hälsa, företagssamarbete, ledarskap, utbildning och digital utveckling. Våra företagsläkare har de bästa och modernaste företagshälsovårdsverktygen i Finland till sitt förfogande.

Läs mer på finska

Offentliga vårdstjänsterna

Inom den offentliga hälso- och sjukvården kan du arbeta inom jourtjänsten, på hälsostationer som lagts ut på entreprenad till Mehiläinen, på Harjun terveys, på Mehiläinen Länsi-Pohja eller på våra kommunala hälsovårdspartners verksamhetsställen. Vi erbjuder möjlighet att skräddarsy arbetsbeskrivningen och arbetstiden efter din livssituation.

Läs mer på finska

Distansläkare på Mehiläinen

Hos oss kan du utnyttja din expertis och utöka din erfarenhet som distansläkare både inom den privata och den offentliga sektorn. Mehiläinen är en föregångare inom digitala hälsotjänster, vars mest kända och synliga tjänst är Digikliniken. Distansmottagningsgränssnittet erbjuder branschens mest mångsidiga utbud av funktioner för att underlätta läkarens arbete och förbättra patientens upplevelse.

Läs mer på finska

Tandläkare på Mehiläinen

Hos oss kan du arbeta som tandläkare både på den privata och den offentliga sidan, som yrkesutövare eller anställd. På Hammas Mehiläinen har du möjlighet att fokusera helt på det kliniska arbetet. Förutom moderna lokaler har du tillgång till den senaste utrustningen och de senaste arbetsredskapen i branschen samt stödtjänster på toppnivå.

Se lediga tjänster för tandläkare

Bli läkare på Mehiläinen – vi kartlägger möjligheterna för dig

Vi lyssnar gärna på dina önskemål om framtida arbetsuppgifter och berättar om våra omfattande arbetsmöjligheter. Vi kartlägger olika arbetstillfällen i hela Finland för dig och hjälper dig välja en lämplig form av arbete. Lämna dina kontaktuppgifter via formuläret så kontaktar vi dig.

Du kan också kontakta personerna som ansvarar för rekrytering direkt: Kontaktuppgifter för läkarcentral- och sjukhusrekrytering (på finska) samt läkarrekrytering på offentliga sidan (på finska).

Öppna formuläret

Läkare berättar om sitt arbete på Mehiläinen

Esihenkilöllä on todella tärkeä merkitys työssä viihtymisen ja fiiliksen ylläpitämisen kannalta. Meillä Ruoholahdessa tässä on onnistuttu todella hyvin. Meillä on tosi hyvä tiimi, aina on apua ja konsultaatiota saatavilla. Mehiläisessä asioita – vaikkapa ihan toimintatapoja – voi muuttaa nopeallakin aikataululla, se on positiivista.

Niko, Yleislääkäri

Tieto & Taito – specialisering, utbildning och undersökning

Hos oss kan du specialisera dig som specialistläkare och även bedriva forskningsarbete flexibelt samtidigt som du arbetar i olika delar av Finland. Du får stöd för din forskning och specialisering av din egen utbildningsläkare och andra kollegor. Dessutom anordnar vi ett brett utbud av ledarskapsutbildningar för våra läkare.

Vi samarbetar med alla medicinska fakulteter i Finland och vägleder dig vid behov om du söker till ett specialiseringsprogram. Hos oss kan du också följa våra andra forsknings- och innovationsprojekt från första parkett.

Läs mer på finska

I specialistutbildningsprogrammet Tieto & Taito för Mehiläinens företagshälsovård utbildas man till specialistläkare inom företagshälsovård vid sidan av arbetet. Man kan gå med i företagshälsovårdens specialistutbildningsprogram Kunskap och färdighet när som helst under året, och programmet innehåller ett 12-deligt utbildningsprogram.

Läs mer på finska

I Yleislääketieteen mestari-programmet kommer du in i modernt hälsostationsarbete i en arbetsgemenskap där de som specialiserar sig får sina åsikter hörda och får delta i hälsostationens utvecklingsarbete. Vi satsar på ett omfattande introduktionsprogram och intern utbildning.

Läs mer på finska

Utbildningsprogrammet fördjupar kompetensen hos ortopeder och stödjer yrkesmässig utveckling tillsammans med ledande yrkesverksamma. Fellowship-utbildningsprogrammet leds av Sport Mehiläinens bekanta och erfarna specialister i ortopedi och traumatologi.

Läs mer på finska

Bevisligen ideal arbetsgivare

Som arbetsgivare är vi flexibla, pålitliga och utvecklande. Våra yrkespersoner trivs genuint hos oss, och vi satsar på deras välbefinnande som helhet samt deras möjligheter att utvecklas och lysa i sitt arbete.

Läs mer

Våra arbetsmöjligheter för kandidater

Som kandidat hos oss kan du dra stor nytta av det du lärt dig och utveckla din yrkesskicklighet under ledning av yrkesproffs. Vi erbjuder också mångsidiga arbetsmöjligheter för läkarstuderande, till exempel på vår läkarcentral, vårt kundtjänstcenter, våra försäkringstjänster och laboratorier.

Arbetsmöjligheter för kandidater

Möt våra läkare

Läs våra experters berättelser på vår finskspråkiga webbplats.

Lediga tjänster för läkare

Se lediga tjänster för läkare på vår finska sida.

Uppge dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig

Vi förvarar uppgifter i högst två år efter mottagning av uppgifterna. Du kan när som helst be om radering av uppgifterna genom att fylla i blanketten härmed. Fyll i de uppgifter som krävs (för- och efternamn samt e-postadress) och uttryck i fältet för fri text din vilja att radera informationen från vårt system. Tilläggsinfo om personuppgifternas behandling i Mehiläinens rekryteringsprocess hittar du här.