MED LIVET
SOM UPPDRAG.

Var och en av oss på Mehiläinen är olika. En sak förenar oss alla – vi har livet som uppdrag. Om du känner lika, kom och jobba med oss.

Läkare hos Mehiläinen

Bli en del av Mehiläinens professionella team i en växande organisation som ständigt utvecklas och har fungerat som föregångare i branschen i över 100 års tid. Hos kommer du att som läkare kunna arbeta i mångsidiga arbetsuppgifter, utveckla din karriär och påverka ditt arbete, både på den privata och den kommunala sidan.

Den snabba utvecklingen av distansläkartjänster erbjuder nya perspektiv på en läkares arbete och vi låter dig även följa våra andra forsknings- och innovationsprojekt från första parkett.

Vi är den mest eftertraktade arbetsplatsen i branschen och vi erbjuder ett verkligt meningsfullt jobb där du kan använda din yrkeskompetens i stor utsträckning.

Bli en del av Mehiläinens berättelse!

En läkares berättelse

Enligt Kalle är det bästa med yrket som läkare att träffa människor. Önskan att hjälpa motiverar Kalle och många andra på Mehiläinen i deras dagliga arbete.

Digiläkarnas erfarenheter

I videon berättar Digiklinikens läkare om sitt arbete. Hurudant är arbetet som distansläkare? Vad möjliggör arbetet som digiläkare?

Är du intresserad av en karriär som läkare hos Mehiläinen?

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Gå till formuläret

Läkare för en mängd olika arbetsbeskrivningar

Vi erbjuder intressanta arbetsmöjligheter på Mehiläinens egna läkarcentraler, sjukhus, arbetslivstjänster, jourer, hälsocentralsfunktioner som lagts ut på Mehiläinen, Harjun terveys, Mehiläinen Länsi-Pohja och olika verksamhetsställen hos partnerkommuner inom hälso- och sjukvården. Oavsett om du vill ha ett heltids-, deltids-, kvälls- eller helgjobb i ett anställningsförhållande eller som företagare får du personligt stöd för dina val från första början.

Ta en titt nedan på de olika arbetsbeskrivningarna som Mehiläinen har att erbjuda dig.

Starta privatverksamhet

Hos Mehiläinen kan du som läkare agera som yrkesutövare eller genom ett företag.

Utbildningsprogrammet för specialistläkare, Kunskap och färdighet

I utbildningsprogrammet för Mehiläinens företagshälsovård utbildas man till specialistläkare inom företagshälsovård på ett flexibelt sätt vid sidan av arbetet.

Lediga platser i Fellowship-utbildningsprogrammet

Utbildningsprogrammet fördjupar kompetensen hos specialiserande yrkespersoner och stödjer yrkesmässig utveckling tillsammans med ledande yrkesverksamma.

Distansläkare på Mehiläinen

På Mehiläinen kan du också utnyttja din läkarkompetens som distansläkare eller genom att flexibelt erbjuda distansmottagningar hemifrån.

Privatläkare på Mehiläinen

På Mehiläinen stöds ditt arbete av ett multidisciplinärt team och omfattande och väl fungerande stödtjänster. Beroende på din livssituation kan du arbeta hos oss på heltid eller deltid. Bli en del av Mehiläinens berättelse!

Läkare på Digikliniken?

Du kan arbeta direkt från ditt hem och hjälpa Mehiläinens kunder på distans genom Digikliniken.

Läs mer

Se lediga jobb på vår finskspråkiga sida.
Uppge dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig

Vi förvarar uppgifter i högst två år efter mottagning av uppgifterna. Du kan när som helst be om radering av uppgifterna genom att fylla i blanketten härmed. Fyll i de uppgifter som krävs (för- och efternamn samt e-postadress) och uttryck i fältet för fri text din vilja att radera informationen från vårt system. Tilläggsinfo om personuppgifternas behandling i Mehiläinens rekryteringsprocess hittar du här.