Lediga tjänster för specialister inom munhälsovård

Bli en i vårt munhälsovårdsteam! Vi erbjuder mångsidiga och intressanta arbetsmöjligheter och du får utveckla din kompetens hela tiden.

Specialist på munhälsovård hos Mehiläinen

Bli en i vårt munhälsovårdsteam! Vi erbjuder mångsidiga och intressanta arbetsmöjligheter för tandläkare, specialisttandläkare, munhygienister, tandskötare och tandtekniker.

Vi ger möjlighet till ett självständigt arbete både inom privata och offentliga tjänster. Hos oss kan du välja om du vill jobba som yrkesutövare eller som anställd. Kontakta oss, så hittar vi tillsammans en arbetsplats som är perfekt för dig!

Välkommen till vårt team med specialister på munhälsovård!

Tandskötare

Som tandskötare hos Hammas Mehiläinen har du flera olika utbildnings- och utvecklingsmöjligheter och mångsidiga arbetsuppgifter, allt från assistent för servicerådgivare och specialisttandläkare till uppgifter som handledare. För att inte tala om flexibla arbetstider.

Munhygienist

Som munhygienist hos Hammas Mehiläinen ingår du i ett multiprofessionellt team där du har möjlighet att utvecklas och växa professionellt i samarbete med andra experter. Förutom moderna lokaler har du tillgång till den senaste utrustningen och de senaste arbetsredskapen i branschen.

Tandläkare

Hos Hammas Mehiläinen har du som tandläkare möjlighet att fokusera helt på det kliniska arbetet. Hos oss kan du arbeta både på den privata och den offentliga sidan, som yrkesutövare eller anställd, under högkvalitativa arbetsförhållanden, med den senaste tekniken och toppmoderna bakgrunds- och stödtjänster.

Du får utveckla din kompetens hela tiden

Munhygienisten Kaisu Aaltonen berättar om sitt mångsidiga arbete och möjligheterna till kompetensutveckling hos Hammas Mehiläinen.

Du kan fokusera enbart på kundarbete

I videon berättar tandläkaren Kiira Löfberg och mun- och käkkirurgen Olli Teronen om sitt jobb hos Hammas Mehiläinen.

Hammas Mehiläinen

Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av alla munhälsovårdstjänster. Största delen av Hammas Mehiläinens verksamhetsställen ligger i anslutning till Mehiläinens läkarcentraler.

Läs mer

Offentliga tjänster inom munhälsovården

Vi bedriver verksamhet över hela landet och erbjuder kundorienterade tjänster till våra partner inom offentliga sektorn, allt från total outsourcing av munhälsovårdstjänster till individuella tjänster och skräddarsydda servicekedjor.

Se lediga jobb på vår finskspråkiga sida.

Kontakta oss

Du kan även kontakta oss direkt om du har frågor om arbetet hos Mehiläinen.

Privata tjänster

Tuomas Polttila
Affärschef, Hammas Mehiläinen
tuomas.polttila@mehilainen.fi
Miia Ruhanen
Ledande skötare, Hammas Mehiläinen
miia.ruhanen@mehilainen.fi
Jutta Kärri
Hammaslääkärit
jutta.karri@mehilainen.fi

Offentliga tjänster

Markus Muhonen
Försäljningschef
markus.muhonen@mehilainen.fi
Miia Ehrnrooth
Ledande tandläkare
miia.ehrnrooth@mehilainen.fi
Ann-Mari Lucander
Ledande skötare, offentliga tjänster
ann-mari.lucander@mehilainen.fi
Uppge dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig

Vi förvarar uppgifter i högst två år efter mottagning av uppgifterna. Du kan när som helst be om radering av uppgifterna genom att fylla i blanketten härmed. Fyll i de uppgifter som krävs (för- och efternamn samt e-postadress) och uttryck i fältet för fri text din vilja att radera informationen från vårt system. Tilläggsinfo om personuppgifternas behandling i Mehiläinens rekryteringsprocess hittar du här.