Mehiläinen är beprövat en ideal arbetsgivare

Mehiläinen har länge visat engagemang som arbetsgivare, och vi vill vara den ideala arbetsgivaren inom hälso- och sjukvårdssektorn. Vi är också stolta och tacksamma för erkännanden som vi fått.

Mehiläinen som arbetsgivare – flexibel, pålitlig och utvecklande

Enligt sina egna anställdas beskrivningar är Mehiläinen flexibel, pålitlig och framåtskridande som arbetsgivare. Vi satsar på arbetstagarnas välbefinnande som helhet samt deras möjligheter att utvecklas och lysa i sitt arbete.

Vår personal trivs genuint, och chefsarbetet och sammanhållningen i vår arbetsgemenskap hör till våra styrkor. Våra chefer är stödjande i alla situationer, och bra ledarskap inkluderar ledning av framgångar och skapande av inspirerande arbetsklimat och laganda.

Mehiläinens externa arbetsgivarbild har utvecklats med genuina åtgärder inifrån. Därför är vi också stolta och tacksamma för erkännanden från utanför organisationen, varav några presenteras på denna sida.

Den ideala arbetsplatsen för studerande

Studerande inom hälsobranschen valde återigen Mehiläinen som den idealiska arbetsplatsen i Universums studerandeundersökning. För studien intervjuades mer än 13 000 högskolestuderande som delade sina åsikter om arbetsgivare och arbetslivet. Studerandena valde Mehiläinen till den idealiska arbetsplatsen inom hälsobranschen också år 2022.

Läs mer

Rekrygaala – Årets arbetsgivarmärke 2022

Mehiläinen vann första pris i kategorin årets arbetsgivarmärke för 2022 vid Rekrygaala. Årets arbetsgivarmärke ges årligen till en arbetsgivare som systematiskt har byggt upp förhållandet med sin målgrupp och gjort ett konsekvent och strategiskt arbete för sitt varumärke. Expertjuryn motiverade sitt val med hur Mehiläinen länge har visat engagemang som arbetsgivare i en sektor som lider av allvarlig brist på arbetskraft.

Läs mer

Magnet Awards – Creating an Employer Brand 2023

Mehiläinen tog första pris på Magnet Awards 2023-galan i kategorin "Creating an Employer Brand". Priset gavs till ett företag som framgångsrikt skapat en stark bild av sig själv som arbetsgivare, har ett tydligt värdelöfte och en strategi för att utveckla sin bild som arbetsgivare.

Läs mer

Femstjärnig utbildningsplats

Hälsovårdscentral Mehiläinen fick högsta femstjärniga betyg i Yngre Läkares Förenings (NLY) utbildningsplatsundersökning för 2021. Det goda resultatet har möjliggjorts genom långsiktigt arbete med att utveckla utbildningen av läkare specialiserade på allmänmedicin.

Läs mer

Vad säger Mehiläinens anställda om oss?

Ett fantastiskt arbetsklimat och underbara arbetskamrater, stark yrkeskunnighet och kompetens hos kollegor, och chefer vars stöd i arbetet är ovärderligt.

Virpi, Talterapeut

Se lediga jobb hos Mehiläinen

Bli en del av Mehiläinens berättelse! Vi erbjuder intressanta och varierande arbetsuppgifter och karriärmöjligheter för många yrkesgrupper inom olika affärsområden runtom i Finland.

Vi på Mehiläinen har livet som uppdrag. Känner du likadant? Kom i så fall och jobba med oss.

Lediga tjänster vid Mehiläinen

Läs Mehiläinens anställdas karriärberättelser

Du hittar alla karriärberättelser här.

Läs mer