Arbetspraktik hos Mehiläinen

Lärande på arbetsplatsen och praktik

Vi är redan 30 000 som jobbar på Mehiläinen men ingen av oss är den andra lik. Men en sak förenar oss alla – vi har livet som uppgift.

Studerande är varmt välkomna till Mehiläinen. Hos oss gör du din praktik under handledning av ledande proffs! Vi erbjuder högklassiga, välplanerade och mångsidiga möjligheter för lärande på arbetsplatsen för studerande i olika yrkesgrupper runt om i Finland. Vi hoppas att du kan dela dina senaste kunskaper med oss ​​och samtidigt öka din kompetens med de färdigheter du får från oss.

Det är lätt att söka till Mehiläinen för en period av lärande på arbetsplatsen. Intresserad av praktik hos oss? Kontakta servicechefen eller enhetschefen för den aktuella enheten i god tid innan perioden för lärande på arbetsplatsen börjar. Du hittar kontaktinformationen för de ansvariga personerna i varje enhet genom att gå till länkarna nedan och välja den affärsverksamhet och enhet i vilken du vill göra din praktik.

Det är också möjligt att utföra avhandlingsarbete eller genomföra ett utvecklingsprojekt på Mehiläinen. Detta ska alltid avtalas separat med den aktuella enhetens chef.

Mehiläinens läkarcentraler, sjukhus och arbetslivstjänster samt Hammas Mehiläinen (på finska)

Serviceboende för seniorer   (på finska)

Serviceboende för personer med funktionsnedsättning   (på finska)

Tjänster för psykisk rehabilitering   (på finska)

Verksamhetsställen för barnskydd   (på finska)