Lediga tjänster för fysioterapeuter

Ett brett utbud av intressanta arbetsmöjligheter för fysioterapeuter och företagsfysioterapeuter. Vi erbjuder ett verkligen meningsfullt arbete där du kan använda din yrkeskompetens i stor utsträckning.

Tjänster som fysioterapeut hos Mehiläinen

Hos Mehiläinen kan du arbeta med mångsidiga rehabiliteringsuppgifter. Mehiläinen erbjuder ett brett utbud av intressanta arbetsmöjligheter för fysioterapeuter och företagsfysioterapeuter. Dessutom erbjuder Mehiläinen mångsidiga utbildningsmöjligheter för studerande inom fysioterapibranschen.

Vi erbjuder ett verkligen meningsfullt arbete där du kan använda din yrkeskompetens i stor utsträckning. På Mehiläinen fokuserar vi på de anställdas kompetensutveckling och välbefinnande på arbetsplatsen. Vi skapar möjligheter till kompetensutveckling i arbetet, i nätverk och i olika utbildningar och coachningar.

Vi på Mehiläinen har livet som uppgift. Om du känner likadant, kom och jobba med oss.

Fysioterapeut på Mehiläinen

Mehiläinen erbjuder mångsidiga anställningsmöjligheter för fysioterapeuter bland annat vid läkarcentraler, Fysios Mehiläinen och Mehiläinen Tutoris samt inom boende- och omvårdnadstjänsterna. Hos Mehiläinen kan du arbeta antingen som yrkesutövare eller i ett anställningsförhållande.

Läs mer

Företagsfysioterapeut på Mehiläinen

Som företagsfysioterapeut på Mehiläinen har du en möjlighet att utföra multidisciplinärt samarbete i företagshälsovårdsteamet. Som företagsfysioterapeut kan du också arbeta med digitala hälsotjänster.

Läs mer

Fysioterapeut eller massör på Fysios Mehiläinen

Bli en del av Fysios Mehiläinens professionella team i en växande organisation som ständigt utvecklas. Fysios Mehiläinen sysselsätter över 1 000 anställda yrkespersoner inom terapi i olika rehabiliteringsuppgifter. Vi har också vår egen utbildningsgemenskap, Fysios Mehiläinen Academy, som erbjuder hundratals aktuella fortbildningskurser per år ledda av yrkespersoner inom området.

Läs mer

Fysioterapeut på Mehiläinen Tutoris

Fysioterapeuterna vid Mehiläinen Tutoris arbetar i Tammerfors, Reso, Nådendal, Uleåborg, Kemi och Rovaniemi och erbjuder tjänster inom krävande medicinsk rehabilitering för klienter i alla åldrar samt fysioterapi relaterad till sjukdomar i rörelseorganen. Som fysioterapeut på Mehiläinen Tutoris utför du gemenskapsinriktad rehabilitering i våra kunders vardagliga miljöer, såsom daghem, skolor, hem och på våra mottagningar. Hos oss kan du skräddarsy din arbetsbeskrivning och karriär efter dina erfarenheter och intressen och utveckla din expertis genom utbildning.

Läs mer på finska

Är du intresserad av en karriär som fysioterapeut hos Mehiläinen?

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Gå till formuläret

Karriärberättelser från Mehiläinens fysioterapeuter

Du hittar alla karriärberättelser här på finska.

Se lediga jobb på vår finskspråkiga sida.
Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Vi förvarar uppgifter i högst två år efter mottagning av uppgifterna. Du kan när som helst be om radering av uppgifterna genom att fylla i blanketten härmed. Fyll i de uppgifter som krävs (för- och efternamn samt e-postadress) och uttryck i fältet för fri text din vilja att radera informationen från vårt system. Tilläggsinfo om personuppgifternas behandling i Mehiläinens rekryteringsprocess hittar du här.