Hoppa till innehåll
Mehiläinen logo - till framsidaMehiläinen logo - till framsida

Tidsbokning

Enklare att sköta ärenden

MinMehiläinen gör det enklare för dig och din familj att sköta hälsoärenden. Digikliniken tjänar snabbt genom appen 24/7 utan tidsbokning.

Du kan ladda ner den avgiftsfria mobilappen MinMehiläinen i App Store  och Google Play .

Logga in i MinMehiläinen

Tjänster för företag

Mehiläinen Arbetslivstjänster tillhandahåller heltäckande och moderna tjänster inom arbetshälsa och välbefinnande i arbetet som stöd för ledningen, arbetsgemenskaper och individer. Vårt serviceutbud kompletteras av de mest avancerade tjänsterna inom branschen.

Läs mer om arbetslivstjänster

Offentliga tjänster

För kommuner kan vi garantera ett riksomfattande servicenätverk samt förmågan att producera tjänster och verksamhetsmodeller som motsvarar behoven i kommuner och sjukvårdsdistrikt. Vi upprätthåller en hög kvalitet och följer med vårdens effekt.

Jobba hos oss

På Mehiläinen får du utföra ett meningsfullt arbete tillsammans med yrkesproffs – med kvaliteten som första prioritet. Du får skapa utmärkta kundupplevelser i en växande organisation som ständigt utvecklas och har fungerat som föregångare i branschen i över 100 års tid.

Läs mer om jobbmöjligheter

Kundnöjdhet

Vi ber om feedback av våra kunder efter deras besök. Baserat på feedbacken beräknas det internationellt använda rekommendationsindexet (NPS). Ju högre värde, desto nöjdare kunder. Värdet baserar sig på den feedback som givits inom de närmaste 7 dagarna (över 1000 enskilda feedback).

Ge respons