Barnens Mehiläinen

Barnens Mehiläinen

Till läkaren

På Barnens Mehiläinen finner du hörnstenarna som stöder en bra barndom. Hos oss får barnen hjälp av våra barnläkare och specialistläkare.

BOKA TID

Till Digikliniken

Du kan få hjälp med barns hälsofrågor utan tidsbokning från MinMehiläinens Digiklinik, där läkare och sjuksköterskor hjälper dygnet runt.

GÅ TILL DIGIKLINIKEN

Barnens Mehiläinen

Barndomen består av många olika delar – på Barnens Mehiläinen finner du hörnstenarna som stöder en bra barndom. Hos Mehiläinen får barnen hjälp av våra barnläkare, öron-, näs- och halsspecialister samt övriga specialister. Om du är orolig för ditt barns hälsa finns vi här för dig.

Du kan kontakta oss dygnet runt via MinMehiläinens Digiklinik, där läkare och sjuksköterskor hjälper utan tidsbokning. Vi behandlar också både mindre och större patienter på läkarnas distansmottagningar samt på våra läkarcentraler i hela Finland, med mer än 110 års erfarenhet.

Välkommen till mottagningen!

LÄKARCENTRALERNAS ÖPPETTIDER

Barnfamiljerna rekommenderar Mehiläinen

Ju högre siffra, desto högre är andelen barnfamiljer som rekommenderar Mehiläinen till andra.

Sjukdomar och olycksfall hos barn

Öroninflammation

Öroninflammation är en vanlig sjukdom hos spädbarn och småbarn som ofta uppstår som en följd av flunsa.

Hudproblem

Olika utslag är vanliga i barndomen, vars orsaker och symtom delvis kan bero på till exempel atopisk dermatit eller allergier.

Allergier

De vanligaste orsakerna till allergiska reaktioner är pollen, djurstoft och vissa livsmedel. Allergiska symtom varierar med ålder hos ett barn.

Feber

Feber hos en bebis eller ett barn är alltid ett symptom på något, och därför bör febern övervakas. Om febern kvarstår bör du träffa en läkare.

Magsjukdomar

En stor del av diarré- och kräksjukdomarna hos barn orsakas av virus. Det viktigaste i behandlingen är att upprätthålla vätskebalansen.

Koppor

Koppor hos barn är förknippade med feber och olika hudsymtom. Med undantag för scharlakansfeber orsakas koppor av virus.

If Direktersättning – du betalar endast självrisken

När du har tecknat en If Barnförsäkring för barnet betalar du endast eventuell självrisk när ni besöker Mehiläinen. Vi tar hand om ersättningsansökan. Du får If Direktersättning också för besök på Digikliniken.

LÄS MER OM IF DIREKTERSÄTTNING

Specialister och verksamhetsställen

Minna Aaltonen
LT, lastentautien erikoislääkäri
9.7
Henrikka Aito
LT, lastentautien erikoislääkäri
Minna Aromaa
LT, lastentautien erikoislääkäri
9.8
Justin Bejedi
LL, lastentautien erikoislääkäri