Vi skapar kod med betydelse.
Vi bygger världens bästa digitala hälso- och sjukvård.
Se lediga tjänster

Två saker gör oss speciellt stolta.

1. Vi litar på oss. Vi vet att våra teammedlemmar är seriösa proffs som inte ryggar tillbaka ens i utmanande situationer. Därför erbjuder vi gärna både ansvar och frihet.

2. De som kommer till oss brukar stanna. Under tio år har bara några få lämnat oss – och en del av dem har återvänt. Våra medarbetare är inte endast smarta utan har också hjärtat på rätt plats, vilket skapar en välkomnande arbetsgemenskap där man bryr sig om varann.

90 proffs omkring dig

Under fem år har vårt team blivit fem gånger större, men stämningen är lika god. Vi kan stolt säga att vi satsar mycket energi på se till att alla trivs på jobbet och att teamet fungerar.

Över en miljon användare i MinMehiläinen

Vi är en föregångare inom webbtjänster, och ditt arbete hos oss påverkar ständigt ett stort antal finländare.

Hälsa också till världen

I vårt BeeHealthy-team exporterar vi hälso- och sjukvårdens digitala kompetens utanför Finland – en uppgift som du garanterat inte tröttnar på!

In-house team eller konsulthus?

Hos oss behöver du inte välja. Du är en del av Finlands tuffaste in-house utvecklingsteam och i BeeHealthy-teamet får du jobba i varierande kundprojekt.

Vi jobbar med följande tjänster

Här följer några av de tjänster som vi utvecklat. Via dem kan du påverka finländarnas hälsa. Vad är du intresserad av?

Mer än 600 000 användare

MinMehiläinen Webb

MinMehiläinen är en tjänst där kunderna bl.a. kan följa med hälsouppgifterna för sig själva och de personer som kopplats till familjeprofilen, samt sköta ärenden dygnet runt i Digikliniken.

TypeScript
React
Redux
Styled Components
Mehiläinen
Finlands tuffaste in-house utvecklingsteam, som karakteriseras av inspiration och god stämning. Oberoende av om du redan är ett erfaret proffs eller en oslipad diamant som precis inlett karriären hittar vi garanterat utmaningar och inspirerande jobb för dig i våra inhemska projekt.
BeeHealthy
BeeHealthy  är ett startupföretag och en plattformslösning som utvecklats utifrån Mehiläinens kompetens och hjälper aktörer inom hälso- och sjukvård i hela världen med det digitala hoppet. Vill du delta i att bygga en skalbar SaaS-lösning för hälso- och sjukvården, blir du inspirerad av att göra hälso- och sjukvården smartare?

Jag har jobbat redan sju år på Mehiläinen och sett hur vi med hjälp av stenhårda proffs tagit oss upp på vågkammen för hälso- och sjukvårdens digitala utveckling. Enligt mig skapar vi Finlands bästa tjänster med modern teknologi och jag är mycket stolt över detta. Det allra bästa är att arbetet direkt syns för en stor mängd finländare – inom både den privata och den offentliga hälso- och sjukvården.

Mikko Virta
Lead Developer, på Mehiläinen sedan 2013

Jobba med digitala tjänster

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. Tillsammans kan vi diskutera vilka möjligheter vi kan erbjuda just dig.

Jag är intresserad av:

Jag är intresserad av:

Vi förvarar uppgifter i högst två år efter mottagning av uppgifterna. Du kan när som helst be om radering av uppgifterna genom att fylla i blanketten härmed. Fyll i de uppgifter som krävs (för- och efternamn samt e-postadress) och uttryck i fältet för fri text din vilja att radera informationen från vårt system. Tilläggsinfo om personuppgifternas behandling i Mehiläinens rekryteringsprocess hittar du här.

Se lediga jobb på vår finskspråkiga sida.