Lediga tjänster för terapeuter

Mehiläinen erbjuder ett brett utbud av intressanta arbetsmöjligheter och karriärvägar för terapeuter. På Mehiläinen får du göra ett verkligt meningsfullt arbete och använda och utveckla dina yrkeskunskaper.

Tjänster som terapeut hos Mehiläinen

Välkommen till Mehiläinen! På Mehiläinen får du göra ett verkligt meningsfullt arbete och använda och utveckla dina yrkeskunskaper. Hos oss kan du arbeta inom de olika uppgifterna för talterapeuter, ergoterapeuter, psykologer och neuropsykologisk rehabilitering.

Mehiläinen erbjuder ett brett utbud av intressanta arbetsmöjligheter och karriärvägar både som anställd och som yrkesutövare. Dessutom erbjuder Mehiläinen studerande inom terapibranschen mångsidiga praktikmöjligheter. Bli en del av Mehiläinens berättelse!

Talterapeut på Mehiläinen

Mehiläinen erbjuder ett brett utbud av intressanta arbetsmöjligheter och karriärvägar för talterapeuter vid Mehiläinen, Mehiläinen Terapiklinik och Mehiläinen Tutoris. Dessutom erbjuder vi talterapistuderanden mångsidiga praktikmöjligheter.

Ergoterapeut på Mehiläinen

Mehiläinen erbjuder mångsidiga anställningsmöjligheter för ergoterapeuter bland annat inom Mehiläinen Terapiklinik och vid Mehiläinen Tutoris och Fysios Mehiläinen. Hos Mehiläinen kan du arbeta antingen som yrkesutövare eller i ett anställningsförhållande.

Terapeut på Mehiläinen Terapiklinik

Mehiläinen Terapitjänster är verksam på sju orter och betjänar klienter i alla åldrar i cirka 100 kommuner i Finland. Hos oss kan du arbeta inom de olika uppgifterna för talterapeuter, ergoterapeuter, psykologer och neuropsykologisk rehabilitering.

Mehiläinen Terapiklinik förser terapeuterna med utrymmen och system av hög kvalitet som lämpar sig för rehabiliteringsändamål samt närvarande administrativ personal. Vi erbjuder mångsidiga arbets- och utvecklingsmöjligheter.

Läs mer på finska

Terapeut på Mehiläinen Tutoris

Mehiläinen Tutoris är verksam på 21 orter och erbjuder multidisciplinära tal-, ergo- och fysioterapitjänster för rehabiliteringsklienter i alla åldrar. Vi sysselsätter 260 yrkespersoner inom rehabiliteringsbranschen. Hos oss utför du gemenskapsinriktad rehabilitering huvudsakligen i våra kunders vardagliga miljöer, daghem, skolor, hem och på mottagningen. Hos oss kan du skräddarsy din arbetsbeskrivning och karriär enligt dina erfarenheter och intressen.

Läs mer på finska

Ergoterapeut på Fysios Mehiläinen

Fysios Mehiläinen sysselsätter över 1 000 anställda yrkespersoner inom terapi i olika rehabiliteringsuppgifter. Vi erbjuder ergoterapeuter fungerande mottagningslokaler och stöd från en multidisciplinär organisation. Vår egen utbildningsgemenskap, Fysios Mehiläinen Academy, erbjuder hundratals aktuella fortbildningskurser per år ledda av yrkespersoner inom området.

Är du intresserad av arbetet som terapeut eller en karriär hos Mehiläinen?

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Gå till formuläret

Karriärberättelser från Mehiläinens terapeuter

Du hittar alla karriärberättelser här på finska.

Mehiläinen Terapiklinikens webbinarier

Mehiläinen Terapikliniks webbinarier är öppna och kostnadsfria för alla yrkespersoner inom hälso- och sjukvården. I webbinarierna får du höra om aktuella frågor och intressanta ämnen och teman.

Se lediga jobb på vår finskspråkiga sida.

Kontaktinformation

Tuire Mustonen
Mehiläinen Terapiaklinikka ja Tutoris Aluepäällikkö
Helsinki
tuire.mustonen@mehilainen.fi
Essi Virtanen
Mehiläinen Terapiaklinikka Vastaava toimintaterapeutti ja aluepäällikkö
Jyväskylä
essi.virtanen1@mehilainen.fi
Jaana Vettenranta
Mehiläinen Terapiaklinikka Aluepäällikkö
Turku ja Tampere
jaana.vettenranta@mehilainen.fi
Kirsi Puuronen
Mehiläinen Terapiaklinikka Aluepäällikkö
Oulu
kirsi.puuronen@mehilainen.fi
Aleksi Vanninen
Mehiläinen Terapiaklinikka Aluepäällikkö
Kuopio ja Joensuu
aleksi.vanninen@mehilainen.fi
Arja Kangas
Mehiläinen Tutoris Johtava puheterapeutti, aluepäällikkö
Oulu, Kemi ja Tornio
arja.kangas@mehilainen.fi
Mervi Rantala
Mehiläinen Tutoris Aluepäällikkö
Tampere ja Hämeenlinna
mervi.rantala@mehilainen.fi
Kaisa Wickström
Mehiläinen Tutoris Aluepäällikkö
Turku ja Salo
kaisa.wickstom@mehilainen.fi
Marika Pekkarinen
Mehiläinen Tutoris Aluepäällikkö
Kuopio, Mikkeli, Joensuu, Lahti ja Jyväskylä
marika.pekkarinen@mehilainen.fi
Sirpa Baumann
Mehiläinen Tutoris Aluepäällikkö
Rovaniemi
sirpa.baumann@mehilainen.fi
Hannele Talman
Mehiläinen Tutoris Aluepäällikkö
Kajaani, Kokkola, Vaasa ja Kalajoki
hannele.talman@mehilainen.fi
Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Vi förvarar uppgifter i högst två år efter mottagning av uppgifterna. Du kan när som helst be om radering av uppgifterna genom att fylla i blanketten härmed. Fyll i de uppgifter som krävs (för- och efternamn samt e-postadress) och uttryck i fältet för fri text din vilja att radera informationen från vårt system. Tilläggsinfo om personuppgifternas behandling i Mehiläinens rekryteringsprocess hittar du här.