Heidi Korpelainen

Fysioterapeutti

Hei! Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset tuki- ja liikuntaelin (TULE), neurologiset sekä psyko-fyysisesta fysioterapiasta hyötyvät ja kiinnostuneet asiakkaat. Fysioterapeuttina olen toiminut vuodesta 2015. Täydennyskoulutuksista tarkempaa tietoa alla.

Kokemusta on akuuttien sekä kroonisten TULE-vaivojen (olkanivel, selkä, alaraaja), ennen ja jälkeen leikkausten, neurologisten asiakkaiden (AVH jälkitila, ms-tauti) sekä tapaturmapotilaiden (aivovamma, selkäydinvamma, alaraaja amputaatio) kuntoutuksesta. Lisäksi kuntosali-, ryhmäliikunta- ja allas-ohjauksista sekä työhyvinvointi luennoinnista. Myös lasten ja nuorten erilaisista psyykkisistä ongelmista ja haasteista yksilötasolla sekä pienryhmä toimintana (keho-mieli yhteys).

Fysioterapeuttina uskon aktiiviseen yksilölliseen liikeharjoitteluun eri asiakasryhmillä - monipuolinen kivunhoito, asiakkaan motivaatio/psyyke sekä ravitsemus osana fysioterapiaa ja vammojen paranemisprosessia huomioon ottaen.

Lisäkoulutuksia: kinesioteippaus, fasciakäsittely, spiraalistabilaatio-menetelmä, pilates-ohjaus, olkanivelen/kiertäjäkalvosimen leikkauksen jälkeinen fysioterapia, AVH- ja ms-taudin fysioterapia, kävelyn ja sen osavaiheiden harjoittaminen, kognitiivis-motorinen harjoittelu, hengitysfysioterapia, allasterapia/uimaopetus.

Uusimpana täydennyskoulutuksena käynnissä: Lasten ja nuorten psyko-fyysisen fysioterapian koulutus (valm. keväällä 2023), sis. aihealueet; kehonkuva, lepo-liikunta suhde, syömishäiriöt, kiintymyssuhde, ahdistuneisuushäiriöt, OCD, traumat/traumainformoitu lähestymistapa, selektiivinen mutismi, Nepsy-teema, tanssi-ja liiketerapia, kipu, seksuaalisuus, voimavarat/vahvuudet, itsetuntemus sekä yhteistyö eril. toimintaympäristöjen ja -tahojen kanssa esim. koulu ja lajikokeilut.

Itselläni kiinnostus psyko-fyysiseen fysioterapiaan kasvanut, sillä sen avulla päästään vaikuttamaan kokonaisvaltaisemmin toimintakyvyn edistämiseen sekä ottamaan huomioon asiakkaan kuntoutusprosessi laajemmassa näkökulmassa.

Vapaa-ajalla liikun myös itse monipuolisesti - maastohiihto, uinti, juoksu, kuntosaliharjoittelu, jooga, ratsastus sekä avantouinti. Kilpatason kokemusta maastohiihdosta sekä yleisurheilusta.

Tervetuloa! :)

Anvisningar för tidsbokning

Huom. Vastaanottokäyntien lisäksi fysioterapia voi toteutua myös esim. kuntosalilla sekä allasterapiana, sopimuksen mukaan.
1. käynti kuitenkin aina vastaanotolla.

Specialområde och speicalkompetens

 • Fysioterapi

Intresseområden

 • Ryggbesvär och -skador
 • Axelbesvär och -skador
 • Höftbesvär och -skador
 • Skador och sjukdomar i hand och övraextremitet
 • Besvär och skador i vrist och fot

Utbildning och titel

 • Fysioterapeut

Tjänster

 • Bassängterapi
 • Terapeutisk träning
 • Avslappningsgrupp, utmattningsgrupp
 • Psykofyysinen fysioterapia

Verksamhetsställen

Mehiläinen Kouvola Kauppamiehenkatu
Kauppamiehenkatu 4
Öppet idag
08:00 - 16:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min