Uskalla – Mehiläinen x Viivi Huuska

Uskalla-kampanja kuvaukset

Mehiläinen X Viivi Huuska vol 2.

Uskalla ottaa turhat luulot pois

Vaikka monen nuoren mieli askartelee hyvinvointiin ja terveyteen liittyvien kysymysten parissa, ei huolien kanssa tarvitse jäädä yksin. Nuoret ansaitsevat tarinoita rohkeudesta. He ansaitsevat esikuvia, jotka ovat kohdanneet samat pelot ja epäluulot.

Keväällä 2018 Noora, Tiia ja Mira, kolme rohkeaa, naista kertovat avoimesti omista terveyshuolistaan. He haluavat auttaa nuoria naisia kohtaamaan terveyteen liittyviä ennakkoluuloja ja puhumaan hyvinvoinnista.

Lue, mitä naisten elämään nyt kuuluu:

Kampanja jatkaa keväällä 2018 aloitettua Uskalla-kampanjaa, jonka Mehiläinen toteutti yhteistyössä valokuvaaja Viivi Huuskan kanssa.

Nostamalla esille terveyshuolia, Mehiläinen haluaa olla mukana tukemassa nuorten naisten hyvinvointia sekä terveen itsetunnon ja minäkuvan muodostumista. Pieniä tai nololta tuntuvia kysymyksiä voi rohkeasti ottaa puheeksi asiantuntijoidemme vastaanotolla.

Mehiläinen x Viivi Huuska vol 1.

Uskalla pitää itseäsi hyvänä. Uskalla puhua terveyspulmistasi ja -huolistasi.

Valokuvaaja Viivi Huuska kuvasi keväällä 2018 Uskalla-kampanjaan Mimosan, Miran, Nooran, Tiian ja Tytin, jotka halusivat puhua omista terveyshuolistaan avoimesti. Huolista, jotka vaikuttaneet heidän itsetuntoonsa ja elämäänsä suuresti.

Tutustu Uskalla-kampanjan naisten tarinoihin:

Huuska lähti mukaan projektiin, koska halusi antaa äänen näille rohkeille naisille ja terveyshuolille, joista pelkäämme puhua. Hän kokee, että suorituskeskeinen yhteiskunta työntää meitä kaikkia asemaan, jossa ei ole enää tilaa näyttää heikkouttaan.

– Puhuimme kuvauksissa enemmän kuin kuvasimme. Toivoin, että olisin parhaimmassa tapauksessa voimauttajan roolissa näille naisille, mutta sain kuvauksista todella paljon myös itselleni. Voimauduin heidän tarinoistaan. Parasta oli nähdä heidät rehellisinä, avoimina ja omina itsenään, sanoo Huuska.

Mehiläinen haluaa olla mukana tukemassa nuorten naisten terveyttä, hyvinvointia ja terveen itsetunnon sekä minäkuvan muodostumista. Omien terveyshuolien kanssa ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Pieniä tai itseä nolottaviakin kysymyksiä voi rohkeasti ottaa puheeksi asiantuntijoidemme vastaanotolla – minkään vaivan ei pitäisi olla tabu.

Kurkista Uskalla-kuvausten kulisseihin ja katso "Making Of" -video!