Viivi Huuska Mehiläinen

Uskalla pitää itseäsi hyvänä. Uskalla puhua terveyspulmistasi ja -huolistasi.

Valokuvaaja Viivi Huuskan ja Mehiläisen yhdessä toteuttama kampanja ja valokuvanäyttely kannustavat nuoria naisia puhumaan terveyshuolistaan ja jaksamisestaan.

Mehiläinen x Viivi Huuska

Valokuvaaja Viivi Huuska kuvasi Uskalla-kampanjaan Mimosan, Miran, Nooran, Tiian ja Tytin, jotka halusivat puhua omista terveyshuolistaan avoimesti. Huolista, jotka vaikuttaneet heidän itsetuntoonsa ja elämäänsä suuresti.

Tutustu Uskalla-kampanjan naisten tarinoihin:

Huuska lähti mukaan projektiin, koska halusi antaa äänen näille rohkeille naisille ja terveyshuolille, joista pelkäämme puhua. Hän kokee, että suorituskeskeinen yhteiskunta työntää meitä kaikkia asemaan, jossa ei ole enää tilaa näyttää heikkouttaan.

– Puhuimme kuvauksissa enemmän kuin kuvasimme. Toivoin, että olisin parhaimmassa tapauksessa voimauttajan roolissa näille naisille, mutta sain kuvauksista todella paljon myös itselleni. Voimauduin heidän tarinoistaan. Parasta oli nähdä heidät rehellisinä, avoimina ja omina itsenään, sanoo Huuska.

Mehiläinen haluaa olla mukana tukemassa nuorten naisten terveyttä, hyvinvointia ja terveen itsetunnon sekä minäkuvan muodostumista. Omien terveyshuolien kanssa ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Pieniä tai itseä nolottaviakin kysymyksiä voi rohkeasti ottaa puheeksi asiantuntijoidemme vastaanotolla – minkään vaivan ei pitäisi olla tabu.

Tervetuloa tutustumaan Uskalla-valokuvanäyttelyyn Bassoradion pop up -tilaan (Unioninkatu 25, Helsinki) 26.4.–6.5.2018! Näyttely avoinna arkisin klo 17–20, vappuaattona ja viikonloppuna klo 12–16. Vappupäivänä näyttely on kiinni.

Kurkista Uskalla-kuvausten kulisseihin ja katso "Making Of" -video!