Hanna Kinnunen

fysioterapeutti

Moi olen Hanna! Olen valmistunut fysioterapeutiksi jouluna 2004, aikaisemmalta ammatiltani olen lähihoitaja. Mielenkiinnon kohteenani on aina ollut lapsi- sekä neurologiset asiakkaat. Olen ollut onnekas ja päässyt tekemään haavetyötäni vuodesta 2005 lähtien yksityisellä puolella, jossa asiakkaanani ovat olleet lapset- ja nuoret- sekä neurologiset asiakkaat. Heidän erilaiset kuntoutustarpeet ja haasteet. Lisäksi olen työskennellyt tovin apuvälinepuolella, josta olen saanut mielestäni arvokasta tieto-taitoa liittyen erilasiin apuvälineisiin. Apuvälineet ovat tärkeä osa asiakkaitteni arkea, ne mahdollistavat monille uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia toimia omassa ympäristössä.

Halu auttaa ja mahdollistaa lasten kuntoutuminen ja omassa arjessa selviäminen voimistui vuosi vuodelta ja hankin lisäkoulutuksena NDT. -bobath -koulutuksen (2014) jonka myötä oma näkemys ja punainen lanka lasten ja neurologisten asiakkaitten kuntoutuksessa vahvistui entisestään. Myös nuoruuteni kilpauinti harrastus on ollut eduksi työssäni. Työni pitää sisällään paljon allasterapiaa. Tässä innostuneena, että pystyisin ja osaisin auttaa asiakkaitani mahdollisemman hyvin, kävin uimaopettajan ja erityisuimaopettajan tutkinnot vuonna 2011 ja 2013. Vesi on mahtava elementti kuntoutuksessa, se antaa sopivasti mahdollisuuksia ja haasteita. Tästä syystä tykkäänkin työskennellä ja käyttää vettä kuntoutuksen apuna. Joskus sivutuotteena syntyy kuntoutujalle uimataitokin.

Luonteeltani olen iloinen,energinen ja sosiaalinen. Koen vahvuusalueiksi tulla hyvin toimeen eri-ikäisten lasten ja nuorten sekä erilaisten neurologisten kuntoutujien kanssa. Parasta työssäni on se, kun näkee kuntoutujan onnistuvan, se antaa itselle halua yrittää aina enemmän ja enemmän. Mahdollistaa kaikille meidän ansaitsema ”hyvä arki”, jossa pystymme toimimaan itsenäisemmin omien mahdollisuuksiemme ja rajoituksiemme mukaan.

Tervetuloa vastaanotolle!

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Fysioterapia

Kiinnostuksen kohteet

  • Lasten fysioterapia
  • Neurologiset sairaudet

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Palvelut

  • Fysioterapiakäynti

Toimipisteet

Fysios Mehiläinen Kemi
Valtakatu 19
Puhelin, Ajanvaraus010 237 700Hinta 0,084 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Fysioterapiakäynti
    Hinta-arvio 55.25-92.25 € (*55.25-92.25 €)