Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Kemi

Valtakatu 19
94100 Kemi
Siirry ajanvaraukseen

Olemme luotettava, korkeatasoista ja laadukasta fysioterapiaa  tuottava yritys Meri-Lapin alueella. Teemme sekä tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa  että neurologista fysioterapiaa  ja allasterapiaa . Laaja osaaminen ja jatkuva kouluttautuminen takaavat asiakkaalle osaavat kuntoutusalan ammattilaiset tukemaan kuntoutusta.

Neurologisella puolella käytössämme on pariterapeutti malli, jonka ansiosta kuntoutuja saa kaksi ammattilaista tuekseen ja tule -puolella on konsultaation mahdollisuus, jolloin saadaan toimipisteen fysioterapeuttien laaja osaaminen asiakkaan tueksi.

Lisäksi toimipisteemme palveluihin kuuluu myös urheiluvalmennus ja joukkueiden harjoittelun ohjaus. Lasten fysioterapian  sekä äitiys-  ja lantionpohja fysioterapian  osaaminen on korkealla tasolla. Myös kipufysioterapiasta  meillä on pitkä kokemus ja kouluttautuminen. Kipufysioterapiassa meillä on käytössä yhdessä Fysios Tornion  toimipisteen kanssa kiputiimi , joka koostuu 3 fysioterapeutista.

Miksi tulla juuri meille? Meillä on selkeä ja käytännössä testattu polku aktiiviseen kuntoutukseen, jossa huomioidaan myös tarpeen mukaan manuaaliset käsittelyt kuntoutumisen tueksi. Lisäksi fysioterapiajakson aikana tai sen jälkeen pystymme ohjaamaan aktiivisessa elämäntavassa sekä ohjaamaan harrastusten pariin. Lisäksi käytössämme on kattava yhteistyöverkosto paikallisesti sekä valtakunnallisesti. Neurologisen kuntoutuksen puolella alueen laajin kokemus sekä lajivaihtoehdot liikunta- ja harrastuskokeiluihin.

Toteutamme terapiaa toimipisteen lisäksi mm. kuntosaleilla, palvelutaloissa ja kotikäynteinä. Kysy asiasta lisää yleisestä palvelunumerosta tai vastaavalta fysioterapeutilta Ville Rönkkömäeltä  p. 044 5353461.

Uusina palveluina meillä on alkanut tai alkamassa:

  • Lasten motoriikkakaruselli, jossa fysioterapeutti tukee ja ohjaa kehonkäytön haasteissa (myös ilman lääkärin lähetettä).
  • Urheilujoukkueille meillä on startannut pilottimalli lihastasapainokartoituksien testaukseen, jolla pyritään kehittämään urheilijoiden fyysisiä ominaisuuksia ja ennaltaehkäisemään loukkaantumisia.
  • Uusien toimitilojen ansiosta otamme toiveita erilaisista palveluista vastaan erittäin mielellämme.

Toteutamme neurologista fysioterapiaa ja allasterapiaa  sekä aikuisille että lapsille Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena, terveyskeskuksien maksusitoumuksilla sekä itsemaksaville asiakkaille. Neurologista fysioterapiaa toteutamme pariterapeutti-mallilla, jolloin asiakas saa kahden fysioterapeutin tuen omalle kuntoutuspolulleen. Liikuntakokeilujen monipuolisessa toteuttamisessa meillä on jo pitkät perinteet (muun muassa erätaidot, pallopelit, sovellettu alppihiihto ja muut talvilajit, melonta- ja vesilajit sekä kuntosaliharjoittelu).

Toimipisteessä on huomioitu asiakkaat kokonaisvaltaisesti. Löytyy välineitä sekä aikuis- että lapsikuntoutujille. Neurologisille asiakkaille tarvittaessa käytössä leveä neurologiseen kuntoutukseen tarkoitettu hoitopöytä ja ja 3 neliön tatami lattiatason harjoitteluun. Lisäksi meiltä löytyy kävelynojapuut, puolapuut, vapaita painoja sekä kuntopalloja.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, niin soitathan asiakaspalveluumme p. 010 237 700 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Ville Rönkkömäki , p. 044 5353461 tai ville.ronkkomaki@mehilainen.fi.

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen  tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Esteetön LHT-sali käytössä terapian aikana sekä erikseen sovittaessa voi tulla lämmittelemään ennen terapiaa. Sali ei käytössä ulkopuolisille. Toimipisteen salilla on mahdollista harjoitella kehonpainolla, vapailla painoilla sekä kuntopalloilla.

Kestävyyskunnon harjoittelu onnistuu juoksumatolla ja selkänojallisella kuntopyörällä. Sekä perusharjoitteet että haastavammat harjoitteet onnistuvat meillä, mutta tarvittaessa harjoittelun ohjaaminen onnistuu paikallisilla kuntosaleilla.

Ryhmäliikuntojen toteuttamisessa meiltä löytyy osaamista lasten- ja nuorten ryhmistä, urheilujoukkue ohjauksista, erityisryhmien ohjaamisesta, kuntosali-, selkä- ja kipuryhmistä ja allasterapiaryhmistä.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri. ma-to 8-20, pe 8-16


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Mehiläinen Kemi sijaitsee Kauppakadulla ja toimipisteen sisäänkäynti on Valtakadulta Kotipizzan ja Bombuksen välisestä luiskasta. Toimipiste sijaitsee sisäpihalla ylätasanteella. Lähimmille pysäkeille noin 300 metrin matka. Katso tarkemmat ajankohtaiset julkisenliikenteen tiedot täältä .

Pysäköinti

Sekä Valtakadun että Kauppakadun puolella 1 h parkkikiekkopaikat ja noin 100 metrin päässä linja-autoaseman parkkipaikka, jossa ei aikarajaa.

Esteettömyys

Toimipiste on esteetön.

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti
fysioterapeutti
fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, OMT
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
fysioterapeutti
Fysioterapeutti, Hieroja
Fysioterapeutti