Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Lahti Vuorikatu

Vuorikatu 4
15110 Lahti
Siirry ajanvaraukseen

Fysioterapiaa lähellä Lahden  keskustaa tarjoaa Fysios Mehiläinen Lahti Vuorikatu. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan  ja meiltä saa myös ammattitaitoista psykoterapiaa .

Fysioterapian erikoistumisalueemme ovat lantionpohjan fysioterapia  sekä odottavien ja synnyttäneiden äitien fysioterapia . Toimipisteellämme on sähköakupunktio ja lantionpohjan voimien mittauslaite. Meiltä saa myös mm. OMT-fysioterapiaa , naprapatiaa , hierontaa  ja akupunktiota . Teemme myös kotikäyntejä.

Otamme asiakkaan aina huomioon kokonaisuutena. Otamme sinut vastaan yksilönä ja perehdymme huolella asiaasi. Ymmärrämme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja palautumisen merkityksen myös tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien tuloksellisessa hoidossa.

Psykoterapia Lahti

Psykoterapeutti Eva Vento  on aloittanut Fysios Mehiläinen Lahti Vuorikadulla. Voit varata ajan yksilöpsykoterapiaan tai pariterapiaan täältä.  Huomioithan, että myös ryhmäpsykoterapiaan hakeudutaan varaamalla aika ensin yksilövastaanotolle.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen Fysios Mehiläinen Lahti Vapaudenkadun  toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Iita Seppänen  p. 050 4719740. tai iita.seppanen@mehilainen.fi.

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen  tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on pieni kuntosali. Kuntosali ja sen välineet sopii terapeuttiseen yksilö- tai pariharjoitteluun. Harjoitustilassamme voi hyvin opastaa harjoitteita ja oikeita suoritteita. Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa.

Hoitohuoneet ovat suuria n. 20 neliöisiä, joissa onnistuu hyvin myös harjoitteluterapia . Lähellä Salppurin maastot, missä voi mm. harjoittaa liikkumista.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Mehiläinen Lahti Vuorikatu sijaitsee Salpausselän kainalossa, lähellä Lahden keskustaa. Linja-autot saapuvat myös lähelle, etäisyys n. 100m.

Tiloihin pääsee suoraan katutasosta, sisäänkäynti on Diakoniaopiston talon liukuovista Sibeliuksenkadun ja Vuorikadun kulmasta. Opasteita seuraamalla kulman ympäri oikealle ja edessä on sisäänkäyntimme. Siitä sisään ja suoraan edessäsi on odotustila, mihin voit jäädä odottamaan kutsua.

Pysäköinti

Kiekkoparkkipaikkoja hyvin toimipisteen ympärillä.

Esteettömyys

Toimipiste on esteetön.

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Urheiluhieroja
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti,OMT
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, Naprapaatti, Hieroja
Fysioterapeutti OMT
Psykoterapeutti