Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Helsinki Pikku-Huopalahti

Taavetti Laitisen katu 4
00300 Helsinki
Siirry ajanvaraukseen

Fysios Mehiläinen Helsinki Pikku Huopalahti sijaitsee Palvelutalo Wilhelmiinan yhteydessä, Taavetti Laitisen kadun ja Tilkankadun kulmassa. Toimipisteessämme tehdään neurologista fysioterapiaa  sekä toimintaterapiaa , allasterapiaa , tule-fysioterapiaa , OMT-fysioterapiaa , geriatrista fysioterapiaa  ja jalkaterapiaa .

Esteettömien fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali. Käytössämme on monipuolisesti erilaisia kuntoutuksen apuvälineitä, kuten ainutlaatuinen Huber-laite sekä vammautuneiden kuntoutukseen kehitetyt Motomed ja TherapyMaster-laitteet sekä kävelyvaljaat. Tarjoamme lisäksi hierontaa , akupunktiota , etäterapiaa  sekä kotikäyntejä lähialueelle.

Toimipiste tarjoaa laajasti osaamista eri fysioterapian  aloilta, joten konsultointimahdollisuudet toiselta osaajalta ovat aina mahdollisia. Lisäksi meillä on moniammatillinen tiimi sisältäen fysioterapeutteja, toimintaterapeutin ja jalkahoitajan . Toimipisteessämme on helppo jatkaa terapian jälkeen omaa harjoittelua ryhmissä tai kuntosalilla.

Teemme KELAn lääkinnällistä fysio-, allas- ja toimintaterapiaa vastaanotto ja kotikäyntinä. Meillä voi myös käydä Veteraanien tai Helsingin lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelillä (Palse).

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. HUS lymfa, Helsingin kaupungin veteraanikuntoutus, Helsingin kaupungin lääkinnällinen kuntoutus ja Wilhelmiina Palvelut.

Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. LPG, HUBER, TherapyMaster, Sähkö-ultra yhdistelmälaitteet, Parafiini, Motomed ja HUR-kuntosalilaitteet.

LPG-hoitoa  varataksesi sinun tulee soittaa numeroon 010 237 700 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min).

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jenni Raitio , p. 050 467 9285 tai jenni.raitio1@mehilainen.fi.

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen  tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuus

Fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali. Meiltä löytyy harjoittelusali, jossa on mahdollisuus harjoitella terapeutin kanssa sekä vapaaharjoittelu on mahdollista kuntosalikortilla. Salille pääsee esteettömästi.

Kuntosalilla on monipuoliset lämmittelylaitteet (soutulaite, juoksumatto, crosstrainer, pyörät) ja HUR:n kuntosalilaitteet. Lisäksi meiltä löytyy HUBER-laite voiman, tasapainon ja koordinaation harjoittamiseen. Salissa on myös muita pienvälineitä. Toimintaterapiatilasta löytyy harjoittelukeittiö. Meillä on mahdollista saada myös allasterapiaa 32 asteisessa terapia-altaassa.

Kuntosali tarjoaa hyvät mahdollisuudet harjoitteluun. Avainkortilla pääset harjoittelemaan klo 6.00 - 21.00 välisenä aikana myös viikonloppuisin (pois lukien viikoittain ohjattujen vakiotuntien ajat ). Veloitamme hukatusta kuntosalikortista 2 euroa. B-rapun ovesta pääsee sisään klo 20 saakka. Kuntosalilta täytyy poistua klo 22 mennessä. Tutustu kuntosalin toimintaohjeisiin. 

Meiltä löytyy avoimia liikuntaryhmiä kaikille sekä yrityksien sisäisiä ryhmiä. Yrityksille/muille ryhmille voidaan räätälöidä omia ryhmiä.

Kaikille avoimia ryhmiä ovat pilates alkeet sekä 1,2 ja 3 -tasot, kuntosali ja tasapainoryhmät sekä allasjumpat. Liikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille.

Suurin osa ryhmistämme on 15 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Lue lisää ryhmäliikuntapalveluistamme ja ilmoittaudu mukaan. 

Huom!

Mikäli koronasulun alkaessa on kortille jäänyt maksettua kautta tulee asiakkaan olla yhteydessä Pikku Huopalahden asiakaspalveluun, missä kuntosalikortti aktivoidaan uudestaan.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Mehiläinen Helsinki Pikku Huopalahti on Palvelutalo Wilhelmiinan yhteydessä, joka sijaitsee Taavetti Laitisen kadun ja Tilkankadun kulmassa Pikku Huopalahdessa. Lähin raitiovaunupysäkki on Tilkka, jonka kautta kulkee ratikka 10. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi .

Sisäänkäynti Wilhelmiinan palvelutalon pääovesta, jossa on esteetön sähköovi ja kulku vasemmalle Fysios Mehiläisen odotusaulaan. Jos palveluneuvoja on paikalla voi hänelle ilmoittautua, muussa tapauksessa jää odottamaan odotustilaan.

HUOM: Tällä hetkellä pääovista pääsee sisälle vain klo 17 asti. Klo. 17 jälkeen asiakkaiden tulee tulla Tilkankadun puoleisesta ovesta ovikelloa soittamalla.

Vain pyörätuoli/rollaattori asiakkaat käymme päästämässä pääovista iltaisin.

Pysäköinti

Toimipisteen ympäristössä on 2h pysäköinti parkkikiekolla.

Esteettömyys

Kyllä

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Toimintaterapeutti
Fysioterapeutti
Toimintaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti
Fysioterapeutti Bobath, Lymfaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti
Fysioterapeutti
Jalkaterapeutti
Fysioterapeutti
Kuntohoitaja
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti