Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Helsinki Paloheinä

Sysimiehentie 41
00670 Helsinki
Siirry ajanvaraukseen

Fysios Mehiläinen Helsinki Paloheinä tarjoaa monipuoliset fysioterapiapalvelut  Pohjois-Helsingissä. Paloheinän terapeutit ovat tuki- ja liikuntaelinfysioterapian , OMT-fysioterapian , äitiysfysioterapian , urheilufysioterapian , lymfaterapian  ja hieronnan  kokeneita ammattilaisia. Vahvuutenamme on monipuolinen osaaminen, jota hyödynnämme ohjaamalla asiakkaat aina tarvittaessa tiimimme parhaalle asiantuntijalle. Meillä jokaisella on omat vahvuutemme ja erikoisosaamisalueemme.

Olemme valmiita kohtaamaan kaiken ikäisiä ihmisiä elämän eri vaiheissa. Meiltä saat apua muun muassa äkillisiin  tai pitkittyneisiin kiputiloihin , kuten selkä - ja niskakipuun , leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen , urheiluvammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn tai vaikka synnytyksestä palautumiseen. Fysioterapeuttien lisäksi toimipisteessämme työskentelee osteopaatti  ja jalkaterapeutti .

Toimipisteestämme löytyy myös oma pieni ja laadukas harjoitussali, jossa asiakkaamme voivat käydä toimipisteen auki ollessa myös itsenäisesti toteuttamassa fysioterapeuttiemme ohjaamia harjoitusohjelmia. Meille on helppo tulla omalla autolla ja julkisilla kulkuneuvoilla. Teemme myös kotikäyntejä.

Osteopaattimme on kokenut aivan vastasyntyneidenkin vauvojen hoitaja, urheilufysioterapeutit työskentelevät aktiivisesti lasten- ja nuorten liikunnan parissa, äitiysfysioterapeutti on äidin tukena raskauden aikana, synnytyksen jälkeen ja myöhemmin naisen ikääntyessä.

Kaiken ikäiset aktiiviliikkujat ovat meille tervetulleita saamaan ohjeita ja neuvoja harjoitteluun. Fysioterapeuteillamme on myös vahvaa osaamista ja kokemusta ikääntyvien fysioterapiasta ja toimintakyvyn tukemisesta liikuntakyvyn heiketessä iän tai sairauksien seurauksena.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Helena Vähäkuopus , p. 040 5570832 tai helena.vahakuopus@mehilainen.fi.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapeutit

Yksilöfysioterapia

Carolina Olyntho

Helena Vähäkuopus

Teemu Ripatti

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen  tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteestämme löytyy laadukas ja monipuolinen harjoitussali tule-asiakkaille, jossa asiakkaamme voivat käydä toimipisteen auki ollessa myös itsenäisesti toteuttamassa fysioterapeuttiemme ohjaamia harjoitusohjelmia. Kuntosalille on portaat, joten rollaattorilla tai pyörätuolilla sinne ei valitettavasti pääse. Järjestämme pienryhmätunteja. Tutustu tunteihin. 

Kuntosalin aukioloajat

Ma 10-18 Ti 10-18 Ke 10-19 To 9-15 Pe 9-15

Kuntosali on avoinna toimipisteen aukioloaikana. Muutokset aukioloaikoihin on mahdollisia ja ne kannattaa tarkistaa toimipisteen ovesta. 10x kortti 50€


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Mehiläinen Helsinki Paloheinä sijaitsee Pohjois-Helsingissä. Meille on helppo tulla omalla autolla kauempaakin ja oven edestä löytyy ilmaisia parkkipaikkoja. Bussit nro. 63 ja 67 tulevat aivan viereen. Katso tarkemmat tiedot www.hsl.fi .

Toimipisteemme on katutasossa ja pääoven edessä pari rappusta sekä pyörätuoliluiska.

Pysäköinti

Oven edestä löytyy ilmaisia parkkipaikkoja.

Esteettömyys

Kyllä

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Fysioterapeutti, AMK, koulutettu hieroja
Fysioterapeutti
koulutettu Osteopaatti, urheiluhieroja
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun