Paikantava turvapuhelin tuo turvaa jokaiselle sitä tarvitsevalle niin kotiin kuin kodin ulkopuolellekin. Paikantavista palveluista on apua esimerkiksi henkilöille, joilla on sairaskohtaus- tai kaatumisriski.

Miten paikantava turvapuhelinpalvelu toimii?

Paikannuksen ansiosta henkilö on helppo paikantaa heti hätätilanteen tullen. Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme siitä, että asiakas on aina itsekin tietoinen laitteen paikannusmahdollisuudesta, ja näin ollen käyttäjä tai hänen edunvalvojansa suostuu siihen, että hänen sijaintietojaan voidaan käyttää auttamistehtävissä.

Paikantavan turvapuhelinpalvelun hinta ja saatavuus

Paikantavien palveluiden hinnoittelu vaihtelee hieman paikkakunnasta riippuen. Keskimäärin paikantava turvapuhelinpalvelu maksaa 50–60 €/kk. Asiakkaitamme löytyy ympäri Suomea ja pystymme toimittamaan useimmille paikkakunnille turvapuhelinpalveluita melko lyhyelläkin aikataululla.Paikantaviin turvapuhelimiin ei sisälly automaattisesti ympärivuorokautista auttamisvalmiutta tai kotikäyntejä. Jos olet kiinnostunut niistä, kannattaa tutustua myös kotiin tarjottaviin turvapuhelinpalveluihmme.

Meiltä saa henkilökohtaista opastusta jokaisen laitteen käyttöönottoon. Kaikkiin hälytyksiin vastaa ammattilainen Kotipalvelu Mehiläisen hälytyskeskuksessa. Hälytykset voi toki ohjata myös omaisille niin halutessaan.

Tietoa erilaisista paikantavista hälytinratkaisuista

Paikantaviin hälytinratkaisuihin kuuluvat seuraavat erilaiset turvahälyttimet: MindMe -turvahälytin, Vivago Locate  -paikantava turvaranneke ja Luna - paikantava turvahälytin.

1. Paikantava turvaranneke

Everon Vega -turvarannekkeen voi kiinnittää klipsikiinnikkeellä vaatteisiin tai vaikkapa kaulanauhaan, joten sitä on mutkatonta kantaa mukana kullekin sopivalla tavalla. Turvarannekketta voi pitää sen vesitiiviyden ansiosta jopa suihkussa mukana.

Paikantava turvaranneke on hyvä apuväline ja tuki niin muistisairaille kuin sairaskohtaus- tai kaatumisriskin omaaville. Rannekkeeseen on saatavilla myös erillinen dementiaranneke. Turvaranneke on langaton ja sen lataus onnistuu jopa liikkeellä ollessa.

2. Paikantava henkilöturvahälytin

Paikantavan  Luna-henkilöturvahälyttimen ansiosta turvapalvelun saa helposti  myös omaan älypuhelimeen; paikantava turvahälytin liitetään Android-älypuhelimeen Bluetooth-yhteyden avulla.

Varsinaista hälytintä voi kuljettaa ranteessa, klipsissä tai vaikkapa laukun vetoketjun päässä tai riipuksena kaulassa. Pienikokoinen Luna-henkilöturvahälytin sopii siis monenlaiseen käyttöön.

3. Helppokäyttöinen ja huomaamaton turvahälytin

Paikantava ja pienikokoinen Vivago Locate -turvahälytin paikantaa itsensä GPS:n avulla 10 minuutin välein, eli se sopii erinomaisesti esimerkiksi ulkolenkin seuraamiseen. Paikkatietoa voi seurata Kotipalvelu Mehiläisen hälytyskeskuksen lisäksi myös omainenh tai kotihoito tabletin tai älypuhelimen avulla. 

Kysy lisää paikantavista turvahälytinratkaisuistamme

Jos haluat lisää tietoa kotiin tarjottavista paikantavista turvahälytinratkaisuista, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu ja tekninen tuki

ma–pe klo 8–15:30, puh. 020 581 3480 / turvapuhelin@mehilainen.fi

Jos olet jo asiakas ja haluat kysyä turvapuhelinpalvelun laskutuksestasi, soita numeroon 020 581 3059 (ti ja to, klo 12–14) tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen turvapuhelin.laskutus@mehilainen.fi.

Turvapuhelimen päivystys asiakkaille, eli hätätilanteissa (24/7), vastaa numerossa: 020 581 3481.

Tutustu myös muihin kotiin tarjottaviin palveluihin!

Jaa