Timo Halonen

Kuntohoitaja, Hieroja

Olen kokenut ammattilainen, koulutukseltani hieroja ja kuntohoitaja (valm. 1983). Aloitin urani kuntohoitajana, jota työtä tein n. 10 vuotta mm. kylpylässä ja viimeisten yli 20 vuoden ajan olen toiminut samassa yrityksessä. Olen vuosien mittaan kouluttautunut samassa työyhteisössä työskennelleiden fysioterapeuttien ja muiden ammattilaisten kanssa. Olen suorittanut myös urheiluhieronnan sekä osteopaattisen manuaalisen käsittelyn lisäkoulutukset.

Vahvuuksiani ovat etenkin pitkä kokemus ja manuaaliset taidot, olen työskennellyt urani aikana hyvin erilaisten asiakkaiden kanssa - asiakaskuntani koostuu niin nuorista, työikäisistä, ikääntyneistä kuin pitkäaikaissairaista tai esim. neurologisia kuntoutujista. Olen taitava kohtaamaan ja kuuntelemaan.

Teen hierontaa, manuaalista käsittelyä monipuolisesti, niska-hartia -hieronnasta kokovartalohierontaan. Käytän erilaisia tekniikoita tilanteenmukaisesti, mm. klassista- ja urheiluhierontaa sekä osteopaattisia menetelmiä.

Tervetuloa vastaanotolleni Jyväskylän Kortepohjan toimipisteeseen ma-to.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Hieroja

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Palvelut

  • Hieronta

Toimipisteet

Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kortepohja
Taitoniekantie 9 H
Avoinna tänään
08:00 - 16:00
Puhelin, Ajanvaraus010 237 700Hinta 0,084 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Hieronta
    Hinta-arvio 43.25-65.25 € (*43.25-65.25 €)