Miten pitää huolta ihosta?

Useimmilla nuorilla on rasvoittuva, mutta herkkä ja pintakuiva iho. Tällaista ihoa kannattaa hoitaa päivittäin huolellisesti mutta hellävaraisesti. Ihon puhdistukseen on suositeltavaa käyttää mietoa pesunestettä, joka ei ärsytä ihoa liikaa. Puhdistuksen jälkeen kannattaa levittää hyvä kosteusvoide, joka kosteuttaa mutta ei sisällä kovinkaan paljon rasvaa.

Tupakointi ja auringonotto aiheuttavat ihon ikääntymistä, joten niitä on syytä välttää, mikäli haluaa säilyttää nuorekkaan ihon mahdollisimman pitkään. Terveellinen ruokavalio ja säännölliset elämäntavat vaikuttavat myös myönteisesti ihon hyvinvointiin.

Nuoren naisen ihotautilääkärit Mehiläisellä

Olemme valinneet Mehiläisen asiantuntijoista juuri nuorelle naiselle sopivia ihotautilääkäreitä. Pääset tutustumaan heihin verkkoajanvarauksessa, josta näet vapaat ajat ja vastaanottokäynnin hinta-arvion. Lääkärin nimestä pääset tutustumaan lääkärin esittelyyn.

Apunasi on chat-palvelu, jossa vastamme kysymyksiisi, autamme löytämään sinulle sopivimman lääkärin tai asiantuntijan sekä paikan tai ajan.

Täältä löydät kaikki nuorten naisten lääkärit ja asiantuntijat

Ihotautilääkäri kertoo ihonhoidosta - Katso video!

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme?

Nuorten chat palvelee sinua sivun oikeassa alakulmassa. Siellä voit kysyä asiantuntijan neuvoa sinua askarruttavista kysymyksistä. Kysy rohkeasti, me autamme!

Katso, mitä nuoret ovat aiemmin kysyneet!

Lue lisää: