Uratarina: Sari Ritola

Sari Ritola”Työnantaja on tarjonnut minulle valtavan määrän erilaisia mahdollisuuksia, joita olen hyödyntänyt. Itse täytyy kuitenkin olla aktiivinen ja omalla motivaatiolla näyttää työnantajalle, että me molemmat hyödymme näistä asioista.”

Minusta tuli mielenterveyspalveluyksiköiden Katrinebergin, Hannunharjun, Hannunharjun tuetun asumisen ja Viertolan työkeskuksen johtaja. Ja edelleen jatkan itseni kehittämistä ja aloitan opinnot syksyllä 2016 työni ohella. Tämän lisäksi toimin työsuojeluvaltuutettuna ja sisäisenä auditoijana.

Kaikki opintoni olen suorittanut oman työni ohella ja sekä työnantaja että minä olemme joustaneet. Samalla olen kehittänyt oman yksikköni toimintaa sekä koko yrityksen toimintoja.

Lähihoitaja 2002

Valmistuin lähihoitajaksi 2002, osaamisalana mielenterveys- ja päihdetyö. Työskentelin kesän eri yrityksissä ohjaajana. Toimin mm. opiskelijavastaavana käytyäni työpaikkaohjaaja ja näytön vastaanottaja koulutukset. Lisäksi toimin sisäisenä auditoijana yrityksen kouluttamana sekä työsuojeluvaltuutettuna TTK koulutukset käytyäni. Vuonna 2002 tulin Mehiläiseen.

Lähiesimies 2006

Aloitin lähiesimiehenä 2006 ja opiskelin työni ohella:

  • psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinto 2007
  • Mehiläisen järjestämä 6 kk esimiesvalmennus 2009
  • sairaanhoitaja tutkinto 2011
  • Mehiläisen oma JET-koulutus (johtamisen erikoisammattitutkinto) 2015.

Uuden yksikön käynnistämishanke 2007-2008

Vehkatie-hankkeen keskeisessä roolissa yhdessä oman esimiehen kanssa. Vanha yksikkö muutti uuteen kiinteistöön ja minusta tuli yksikön esimies. Olin aktiivisesti mukana myös yhtiön muissa hankkeissa ja minulla oli useita vastuutehtäviä oman työni ohella.

10-vuotis ansiomerkki 2012

Yksikön johtaja 2015