Mehiläinen Terveyssopimus

Mehiläisen Terveyssopimus

Lääkäri­palveluita kiinteällä kuukausi­hinnalla

Mehiläinen Terveyssopimus on palvelu terveytesi ja hyvinvointisi hyväksi. Terveyssopimuksen avulla pidät säännöllisesti huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi.

Pysy elämäsi kunnossa, me huolehdimme terveydestäsi!

OSTA TERVEYSSOPIMUS

Kiinteällä kuukausihinnalla oma terveysvalmentaja
Lukuisia palveluita Tutkimuksia, rokotuksia sekä alennuksia
Terveysvalmentajan tekemä vuosittainen terveystarkastus Mukaan lukien siihen liittyvät laboratoriotutkimukset
Terveysvalmentaja neuvoo ja suunnittelee Itsensä huoltaminen, arjesta nauttiminen, täysipainoinen ja virkeä elämä
Yleislääkärikäynnit Vastaanotolla tehtävät yleisimmät pientoimenpiteet
Yleislääkärin määräämät tavanomaiset laboratorio- ja muut perustutkimukset
Influenssarokote vuosittain
Hammastarkastus vuosittain
Digiklinikan yleislääkäri Vastaanotto 24/7
Optikon tekemä näöntarkastus Synsam-liikkeissä 
Silmänpainemittaus Synsam-liikkeissä 

Terveyssopimuksen hinta 79 €/kk

Kuukausimaksun lisäksi jokaisesta yleislääkärikäynnistä veloitetaan kulloinkin voimassa oleva poliklinikkamaksu. Poliklinikkamaksuun ei voida yhdistää mitään alennuksia. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin palvelun sopimusehtojen mukaisesti.

Tutustu hinnastoon

Terveyssopimus saatavilla Mehiläisen lääkärikeskuksissa

Terveyssopimuksen terveysvalmentajat ovat käytettävissä valikoiduissa lääkärikeskuksissa. Valittavissa olevat lääkärikeskukset näet sopimusta tehdessäsi. Terveyssopimus-asiakkaat voivat asioida sopimuksen puitteissa missä tahansa Mehiläisen lääkärikeskuksessa ympäri Suomen.

Terveyssopimus-asiakkaan alennukset tutkimuksista

Terveyssopimuksen kuukausihinta sisältää yleislääkärin ja terveysvalmentajan määrittämät tutkimukset. Erikoislääkärin lähettämät tutkimukset eivät kuulu sopimukseen mutta niistä myönnetään alennuksia. Alennukset eivät koske suun terveyden palveluita.

Laboratoriotutkimukset -20 % *
Leikkaukset -10 %
Magneettitutkimukset -20 %
Reseptin uusinta 29 €/henkilö
Röntgentutkimukset -20 %
Tietokonetomografiat -10 %
Ultraäänitutkimukset -20 % **​

* Laboratoriotutkimusten alennukset eivät koske patologian tutkimuksia eikä kliinisen fysiologian ja kliinisen neurofysiologian tutkimuksia (mm. EKG-tutkimukset ENMG-tutkimukset, spirometriat, yöpolygrafiat).
** Ultraäänitutkimusten alennukset eivät koske vastaanotolla tehtäviä UÄ-tutkimuksia, kuten gynekologisia ultraäänitutkimuksia tai kardiologin tekemiä sydämen UÄ-tutkimuksia.

Suun terveyden etu

Terveyssopimusasiakkaat saavat koko leuan röntgentutkimuksen eli panoraamakuvauksen etuhintaan 63 € (norm. 109 €). Etuhinnan saaminen edellyttää hammaslääkärin lähetettä ja Kela-kortin näyttämistä.

Varaa aika hammaslääkärille osoitteesta hammasmehilainen.fi tai numerosta 010 273 8000 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kampanjakoodi on ilmoitettava ajanvarauksen yhteydessä. Lue lisää suun röntgenkuvauksesta.

Lisätietoa Terveyssopimuksesta

ANNA TERVEYSSOPIMUS LAHJAKSI

Voit ostaa Terveyssopimuksen lahjaksi läheisellesi. Myös yritys voi ostaa palvelun lahjaksi työntekijälle. Katso lisätiedot täältä.

TERVEYSSOPIMUKSEN TEKEMINEN

Kun olet tehnyt Terveyssopimuksen, soitamme sinulle tilauksesi jälkeen ja varaamme sinulle ajan terveysvalmentajalle. Sopimus on voimassa heti tai toivomastasi ajankohdasta alkaen. Lue tarkemmat sopimustiedot täältä.

TERVEYSSOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Sopimuksen voimassaolo lakkaa kuluvan laskutuskauden lopussa. Lue irtisanomisen tarkemmat ohjeet täältä.

Kysy Terveyssopimuksesta

Voit soittaa Terveyssopimuksen palveluneuvontaan 010 414 0215 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) ma-pe klo 8–16 tai jättää soittopyynnön. Soitamme sinulle arkipäivinä klo 8–16 välillä. Tietoa Terveyssopimuksella asiointiin löydät täältä. Katso myös Terveyssopimuksen usein kysytyt kysymykset.

Lisää aiheesta