Hos oss på Mehiläinen gör alla yrkesverksamma inom mentalvården ett betydelsefullt jobb genom att hjälpa kunderna med att tackla sina mentala utmaningar. Vi på Mehiläinen satsar mycket på att tröskeln för att erbjuda hjälp ska vara låg och på att förbättra effektiviteten hos mentalvårdtjänsterna. Kundarbetet får stöd genom högklassiga arbetsredskap och stödprocesser, fortbildningar och utvecklingsmöjligheter samt ett nära samarbete mellan yrkesverksamma som hela tiden utvecklas.

På Mehiläinen kan du arbeta i olika uppgifter efter ditt kunnande och dina intressen. Vi har mångsidiga uppgifter för psykologer, psykoterapeuter och andra yrkesutbildade personer inom mentalvård. Psykologer erbjuder vi till exempel arbete som företagshälsopsykologer. Psykoterapeuter kan till exempel ge kortterapier för arbetslivstjänsterna och privatkunder samt FPA-terapier. Vi kan tillsammans diskutera fram ett uppgiftsfält som lämpar sig just för dig.

Då Komppi och Psykologipalvelu Poiju gick samman med Mehiläinen blev vi en av de största koncentrationerna av psykologikompetens i Finland.

Välkommen på ett informationsmöten om rekrytering 14.9 och 22.9.

Titta på videon med Pauliinas berättelse.

Se även vad våra psykoterapeuter säger om sitt arbete på Mehiläinen.Se lediga jobb på vår finskspråkiga sida.