Avoimet työpaikat psykoterapeuteille

Tule osaksi Mehiläisen yhteisöllistä ammattilaisten joukkoa! Tarjoamme joustavat ja monipuoliset mahdollisuudet psykoterapeuttina työskentelyyn.

Avoimet työpaikat psykoterapeuteille


Psykoterapeutiksi Mehiläiselle

Tule Mehiläiselle psykoterapeutiksi! Tarjoamme joustavat ja monipuoliset mahdollisuudet psykoterapeuttina työskentelyyn. Mehiläisessä lyhytpsykoterapiaa tekevät psykoterapeutit.

Mehiläisellä on mahdollista tehdä työelämäpalveluiden, vakuutusyhtiöiden ja itsemaksavien asiakkaiden lyhytpsykoterapioita sekä KELA:n kuntoutuspsykoterapioita. Meillä voit toimia toiveesi mukaan ammatinharjoittajan tai työsuhteessa, kokoaikaisena tai osa-aikaisena. Työsuhteisille psykoterapeuteille kuuluu loistavia etuja, kuten kattava työterveyshuolto, loma-ajan palkka ja lomarahat.

Mehiläisessä saisit mielekkään työnkuvan, ison talon turvallisuuden, vahvat tietoturvaratkaisut, loistavat työsuhde-edut, koulutusmahdollisuudet sekä laadukkaan, moniammatillisen työympäristön. Mehiläisessä on myös todella hyvät koulutusmahdollisuudet ja työnohjauskäytännöt. Työympäristö on moniammatillinen ja yhteisöllisyyteen on panostettu vahvasti.

Tule osaksi Mehiläisen yhteisöllistä ammattilaisten joukkoa!

Psykoterapeutti Pauliinan tarina

Videolla Pauliina kertoo työnsä parhaita puolia, sekä millaista on työskennellä ihmisten ääressä.

Psykoterapeutin työ Mehiläisessä

Psykoterapeutit Anna Valjakka ja Johanna Rauma kertovat millaista psykoterapeutin työ on Mehiläisessä.

Avoimet työpaikat

Vaasa, Hovioikeudenpuistikko

Ota yhteyttä

Haluamme parantaa Suomen mielenterveys- ja muiden psykologipalveluiden laatua ja saatavuutta. Teemme töitä sen eteen, että asuinpaikasta riippumatta jokaisella on mahdollisuus saada psykologin palveluita nopeasti ja helposti. Haluamme myös osaltamme kasvattaa psykologityön arvostusta sekä tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön.

Voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää työskentelystä Mehiläisessä.

Yhteydenotot työmahdollisuuksiin liittyen puhelimitse tai sähköpostilla

Essi Henriksson
Psykologien ja psykoterapeuttien rekrytointi
psyk@mehilainen.fi
Jätä yhteystietosi ja otamme yhteyttä sinuun!

Oletko hoitaja? Voit jättää yhteystietosi Avoimet työpaikat hoitajille-sivun lomakkeelle
Voit ottaa myös yhteyttä suoraan mielenterveyden tiimin jäseniin: 
Mielenterveyden tiimin yhteystiedot

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.