Avoimet työpaikat työterveyspsykologeille

Tule työterveyspsykologiksi Mehiläisen työelämäpalveluihin. Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja moniammatillista työtä koko ajan kehittyvässä organisaatiossa.

Avoimet työpaikat työterveyspsykologeille


Työterveyspsykologiksi Mehiläiselle

Haluatko päästä tekemään ja kehittämään merkityksellistä työtä moniammatillisessa ja koko ajan kehittyvässä organisaatiossa? Tule työterveyspsykologiksi Mehiläisen työelämäpalveluihin. Panostamme Mehiläisessä voimakkaasti mielenterveyspalveluiden eteenpäin viemiseen, toiminnan ja henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen ja vaikuttavuuden mittaamiseen.

Työterveyspsykologien laajaa toimintaa ohjaa tiedeperustainen ymmärrys työn ja terveyden välisistä keskinäisvaikutuksista. Yhdessä moniammatillisten tiimien ja asiakkuuspäälliköiden kanssa työterveyspsykologi rakentaa työterveysyhteistyötä kutakin asiakkuutta kuunnellen ja heidän tarpeensa huomioiden.

Yhteistyö ja toiminta voi kohdistua yritysjohtoon, henkilöstöhallintoon, esihenkilöihin, työyhteisöön tai yksilöön. Työterveyspsykologi toimii omien vastuuyritystensä moniammatillisissa tiimeissä oman alansa asiantuntijana ja vastaa sekä koordinoi yritystensä työpsykologitoimintaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää työmahdollisuuksista työterveyspsykologina!

Työterveyspsykologin työ Mehiläisessä

Tutustu Pekka Tokolan haastatteluun työterveyspsykologin työn monipuolisuudesta.

Työterveyspsykologi Marian tarina

Katso videolta mikä on Marian mielestä parasta työterveyspsykologin työssä Mehiläisessä.

Avoimet työpaikat

Lääkärikeskus Lahti
Lahti, Sibeliuksenkatu
Lääkärikeskus Kokkola
Kokkola, Rantakatu

Ota yhteyttä

Haluamme parantaa Suomen mielenterveys- ja muiden psykologipalveluiden laatua ja saatavuutta. Teemme töitä sen eteen, että asuinpaikasta riippumatta jokaisella on mahdollisuus saada psykologin palveluita nopeasti ja helposti. Haluamme myös osaltamme kasvattaa psykologityön arvostusta sekä tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön.

Voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää työskentelystä Mehiläisessä.

Yhteydenotot työterveyspsykologin työmahdollisuuksiin liittyen

Essi Henriksson
Psykologien ja psykoterapeuttien rekrytointi
psyk@mehilainen.fi
Jätä yhteystietosi ja otamme yhteyttä sinuun!

Oletko hoitaja? Voit jättää yhteystietosi Avoimet työpaikat hoitajille-sivun lomakkeelle
Voit ottaa myös yhteyttä suoraan mielenterveyden tiimin jäseniin: 
Mielenterveyden tiimin yhteystiedot

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.