Työterveyspsykologiksi Mehiläiselle


Työterveyspsykologiksi Mehiläiselle

Haluatko päästä tekemään ja kehittämään merkityksellistä työtä moniammatillisessa ja koko ajan kehittyvässä organisaatiossa? Tule työterveyspsykologiksi Mehiläisen työelämäpalveluihin. Panostamme Mehiläisessä voimakkaasti mielenterveyspalveluiden eteenpäin viemiseen, toiminnan ja henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen ja vaikuttavuuden mittaamiseen.

Työterveyspsykologien laajaa toimintaa ohjaa tiedeperustainen ymmärrys työn ja terveyden välisistä keskinäisvaikutuksista. Yhdessä moniammatillisten tiimien ja asiakkuuspäälliköiden kanssa työterveyspsykologi rakentaa työterveysyhteistyötä kutakin asiakkuutta kuunnellen ja heidän tarpeensa huomioiden. Yhteistyö ja toiminta voi kohdistua yritysjohtoon, henkilöstöhallintoon, esihenkilöihin, työyhteisöön tai yksilöön. Työterveyspsykologi toimii omien vastuuyritystensä moniammatillisissa tiimeissä oman alansa asiantuntijana ja vastaa sekä koordinoi yritystensä työpsykologitoimintaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää työmahdollisuuksista työterveyspsykologina!

Rekrytointi-info 5.4. klo 17-18

Osallistu Mehiläisen psykoterapiayksikön, Psykologivälityksen ja Työelämäpalveluiden yhteiseen rekrytointi-infoon keskiviikkona 5.4. niin kuulet, millaisia työmahdollisuuksia Mehiläinen voi psykologeille ja psykoterapeuteille tarjota.

Lue lisää

Työterveyspsykologin työ Mehiläisessä

Tutustu Pekka Tokolan haastatteluun työterveyspsykologin työn monipuolisuudesta.

Työterveyspsykologi Marian tarina

Katso videolta mikä on Marian mielestä parasta työterveyspsykologin työssä Mehiläisessä.

Avoimet työpaikat

Lääkärikeskus Riihimäki
Riihimäki, Eteläinen Asemakatu
Lääkärikeskus Porvoo
Porvoo, Näsin Koulukatu
Loviisa, Aleksanterinkatu

Ota yhteyttä

Haluamme parantaa Suomen mielenterveys- ja muiden psykologipalveluiden laatua ja saatavuutta. Teemme töitä sen eteen, että asuinpaikasta riippumatta jokaisella on mahdollisuus saada psykologin palveluita nopeasti ja helposti. Haluamme myös osaltamme kasvattaa psykologityön arvostusta sekä tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön.

Voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää työskentelystä Mehiläisessä.

Yhteydenotot työterveyspsykologin työmahdollisuuksiin liittyen

Emilia Haapala
Psykologien ja psykoterapeuttien rekrytointi
psyk@mehilainen.fi