Mehiläinens Hälsoavtal

Mehiläinens Hälsoavtal

Läkartjänster till fast månadspris

Mehiläinens hälsoavtal är en tjänst för din hälsa och ditt välbefinnande. Hälsoavtalet hjälper dig att regelbundet ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande.

Håll dig i ditt livs form, vi tar hand om din hälsa!

KÖP ETT HÄLSOAVTAL

En egen allmänläkare och hälsocoach till ett fast månadspris
En lång rad tjänster Undersökningar, vaccinationer och rabatter
En årlig hälsoundersökning av en hälsocoach Innehåller laboratorieundersökningar i anslutning till hälsoundersökningen
Hälsocoachen ger dig råd och planerar tillsammans med dig Hur du bäst tar hand om dig själv, njuter av en bra vardag och lever ett fullvärdigt och aktivt liv
Besök hos allmänläkare Vanliga små ingrepp som görs på mottagningen
Laboratorieundersökningar och andra grundundersökningar som har ordinerats av en allmänläkare
Förnyelse av recept med MinMehiläinen-appen
Synundersökning av optiker i Synsam-butikerna 
Mätning av ögontryck i Synsam-butikerna 

Hälsoavtalets pris 79 €/månad

Utöver månadsavgiften debiteras en poliklinikavgift enligt gällande prislista för varje besök hos allmänläkare. Inga rabatter kan kombineras med poliklinikavgiften. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar i enlighet med avtalsvillkoren för tjänsten.

Se prislistan

Hälsoavtalet gäller på Mehiläinens läkarcentraler

Husläkarna och hälsocoacherna som omfattas av hälsoavtalet är tillgängliga på de läkarcentraler som nämns nedan. Hälsoavtalskunder kan dessutom använda allmänläkar- och skötartjänster inom ramen för avtalet på vilken av Mehiläinens läkarcentraler som helst runt om i Finland. Hälsoavtalet gäller på följande läkarcentraler.

Hälsoavtalskundens rabatter på undersökningar

I månadspriset för hälsoavtalet ingår undersökningar som ordinerats av allmänläkare och hälsocoach. Undersökningar som ordinerats av specialistläkare ingår inte i månadspriset, men hälsoavtalskunder får rabatt på dessa. Rabatterna gäller inte munhälsovårdens tjänster.

Laboratorieundersökningar -20 % *
Operationer -10 %
Magnetundersökningar -20 %
Röntgenundersökningar -20 %
Datortomografiundersökningar -10 %
Ultraljudsundersökningar -20 % **​

* Rabatterna på laboratorieundersökningar gäller inte patologiska undersökningar eller klinisk fysiologiska och klinisk neurofysiologiska undersökningar (t.ex. EKG-undersökningar, ENMG- undersökningar, spirometrier, nattpolygrafier).
** Rabatterna på ultraljudsundersökningar gäller inte ultraljudsundersökningar som utförs på mottagningen såsom gynekologiska ultraljudsundersökningar eller ultraljudsundersökningar av hjärtat som utförs av en kardiolog.

Munhälsovårdsförmån

Hälsoavtalskunder får en röntgenundersökning av hela käken, dvs. en panoramaröntgen, till förmånspriset 63 € (norm. 109 €). En remiss från en tandläkare och uppvisande av FPA-kort krävs för att få det rabatterade priset.

Boka tid till tandläkare på adressen hammasmehilainen.fi eller ring 010 273 8000 (0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min). Ange kampanjkoden i samband med tidsbokningen. Läs mer om munröntgen.

Mer information om att ingå ett Hälsoavtal

GE ETT HÄLSOAVTAL SOM GÅVA

Du kan köpa ett hälsoavtal som gåva till en närstående. Ett företag kan också köpa tjänsten som gåva till en anställd. Mer information om att köpa hälsoavtalet som gåva.

INGÅENDET AV HÄLSOAVTAL

När du har ingått ett hälsoavtal kommer vi att ringa upp dig efter din beställning och boka en tid till dig till en hälsocoach. Avtalet börjar gälla omedelbart eller från den tidpunkt du önskar. Läs avtalsvillkoren och mer information här.

UPPSÄGNING AV HÄLSOAVTALET

Avtalet löper ut vid utgången av den aktuella faktureringsperioden. Läs vidare instruktioner här.

Frågor om hälsoavtalet

Ring servicerådgivningen för hälsoavtalet 010 414 0215 (0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min) å–fr kl. 8–16 eller be oss ringa upp dig. Vi ringer upp dig på vardagar mellan klockan 8 och 16. Information om hur du sköter ärenden med hälsoavtalet. Läs också vanliga frågor om Hälsoavtalet här.

Läs mer