Psykologien ja psykoterapeuttien rekrytointi-infot

Komppi, Mehiläinen ja Poiju ovat yhdistyneet – tuloksena on yksi Suomen suurimpia psykologi- ja psykoterapiaosaamisen keskittymiä. Haluamme uudistaa mielenterveysalaa, tarjota Suomen laadukkainta hoitoa sekä monipuolisia työmahdollisuuksia psykologeille ja psykoterapeuteille.

Osallistu Mehiläisen Työelämäpalveluiden, Komppi Mehiläisen ja Psykologipalvelu Poijun yhteiseen rekrytointi-infoon tiistaina 14.9. tai keskiviikkona 22.9. niin kuulet, millaisia työmahdollisuuksia Mehiläinen voi psykologeille ja psykoterapeuteille tarjota.

Tapahtumassa kuulet:

  • Millaisia työmahdollisuuksia Poiju tarjoaa psykologiammatinharjoittajille ja kuka voi liittyä ammatinharjoittajaksi Poijuun?
  • Mitä työterveyspsykologin työ on ja millaisia urapolkuja se psykologeille tarjoaa
  • Millaisia työmahdollisuuksia Komppi Mehiläinen tarjoaa psykoterapeuteille ja psykoterapeuttiopiskelijoille?

Tapahtuma-alustalla pääset osallistumaan chatin kautta ja kysymään mahdollisia mieltä askarruttavia kysymyksiä. Tapahtuma järjestetään verkossa, joten voit liittyä mukaan vaikka omalta kotisohvaltasi käsin.

Ilmoittaudu tapahtumaan oheisten linkkien kautta:

Ilmoittaudu 14.9. klo 17 tapahtumaan tästä 
Ilmoittaudu 22.9. klo 17 tapahtumaan tästä 

Tapahtuman aikataulu:

Klo 17.00 Tilaisuuden avaus
Klo 17.05 Poijun työmahdollisuudet ja palvelut psykologiammatinharjoittajille
Klo 17.20 Psykologina työelämäpalveluissa
Klo 17.35 Komppi Mehiläisen työmahdollisuudet psykologeille ja psykoterapeuteille
Klo 17.50 Tilaisuuden yhteenveto & kysymyksiä

Mehiläisellä mielenterveyden ammattilaiset tekevät merkityksellistä työtä tukien asiakkaita mielen haasteissa. Panostamme voimakkaasti matalan kynnyksen avun tarjoamiseen sekä mielenterveyden palveluiden vaikuttavuuden parantamiseen. Työelämäpalveluiden puolella erityisesti ennaltaehkäisy on se, mihin panostetaan, ja teemme työtä asiakasyritystemme johdon, tiimien ja yksilöiden kanssa.

Asiakastyötä tukevat laadukkaat työvälineet ja tukiprosessit, vahva tietoturva, lisäkoulutukset ja kehittymismahdollisuudet sekä tiivis ja koko ajan kehittyvä yhteistyö mielenterveyden ammattilaisten välillä. Työ Mehiläisen mielenterveyspalveluiden ammattilaisena tarjoaa mahdollisuudet merkittävän työn tekemiseen ja kehittymiseen. Meillä saat moniammatillisen työyhteisön, jossa panostetaan yhteisöllisyyteen ja työhyvinvointiin.

Lisätietoja tapahtumasta:

Emilia Haapala
Resurssipäällikkö, Psykologien ja psykoterapeuttien rekrytointi
040 6486581
emilia.l.haapala@mehilainen.fi

Johanna Alava
Myynti- ja markkinointikoordinaattori, Psykologipalvelu Poiju
0400 178 559
johanna.alava@mehilainen.fi

Katso tästä mielenterveysammattilaisten avoimet työpaikat