Silmälääkäreitä Synsam Trio Lahteen sekä uuteen Karisman liikkeeseen

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Silmälääkäreitä Synsam Trio Lahteen sekä uuteen Karisman liikkeeseen
Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.
Haemme Synsam Trioon ja Karismaan Lahteen

SILMÄLÄÄKÄREITÄ JA SILMÄTAUTEIHIN ERIKOISTUVIA LÄÄKÄREITÄ

vahvistamaan lääkäripalveluitamme kasvavan potilaskunnan tarpeita. Lahden Synsam Trion liikkeemme lisäksi meillä on jo Mehiläisen vastaanottomahdollisuudet Kaakkois-Suomen muissa Synsam liikkeissä, kuten Kouvolassa ja Kotkassa. '23 syksyllä avataan myös Lahden Karismaan Synsamin tuorein lisäys näillä seuduilla! Vastaanottoa on mahdollista sopia kaikkiin näihin liikkeisiin sekä myös Mehiläisen lääkärikeskukseen Lahteen.

Silmien hyvinvoinnin markkina kasvaa Suomessa yhä suuremman osan ikääntyvästä väestöstä kaivatessa tukea silmien terveydestä huolehtimiseen sekä näkökyvyn ylläpitoon. Mehiläisellä on yli 60 toimipistettä ja laajalti silmälääkäritoimintaa useimmissa toimipisteissä. Lääkärikeskuspuolen lisäksi Mehiläinen ja optisen vähittäiskaupan ketju Synsam ovat aloittaneet yhteistyön, joka tuo Mehiläisen silmälääkärivastaanotot Synsamin 50 toimipisteeseen.

Etsimme toiminnan kasvaessa uusia silmälääkäreitä täydentämään silmälääkäreiden vastaanottotarjontaamme Synsamin optikkoliikkeissä. Olitpa sitten kokenut silmälääkäri tai erikoistumisen loppuvaiheessa oleva, niin olethan yhteydessä ja mietitään yhdessä sinulle sopivin ja mielekkäin työ Mehiläisessä. Voit työskennellä yksityisenä elinkeinonharjoittajana, oman yhtiön kautta tai sitten tytäryhtiömme OmaPartnersin osakkaana kätevästi ilman y-tunnusta.

Miksi vastaanottaa juuri Synsamilla?
- Aloittaminen on helppoa ja arki sujuvaa
- Modernit myymälät ja laadukas valikoima
- Kestävä kehitys ja vastuullisuus
- Loistava henkilöstökokemus
- Jatkuva kehitystyö: digitalisointi ja innovaatiot

Potilaita virtaa työterveyshuollosta, yksityisvastaanotoilta sekä vakuutuksen kautta. Yhteistyö Mehiläisen lääkärikeskuksen kanssa antaakin mahdollisuuden olla osana tekemässä potilaan kokonaisvaltaista hoitoa.

Mielellämme tapaamme sinut lähiviikkojen aikana, niin tullaan enempi tutuksi ja saat realistisemman kuvan mahdollisuuksistamme sinulle.
Ota yhteyttä, niin sovitaan visiitti aikataulujesi mukaan!

Terveisin,
Susanna Wallius
Resurssipäällikkö
p. 0504326467 / susanna.wallius@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Lisätietoja

Wallius, Susanna
0504326467

Hae tätä paikkaa