Uusi suunta

Ei pelkkää työterveyshuoltoa – hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara

Ihminen on monipuolinen kokonaisuus. Tasapaino henkisen, fyysisen ja sosiaalisten tekijöiden välillä edesauttavat jaksamista niin työssä kuin vapaa-ajalla. Jos jokin osatekijä alkaa vaivata, heijastuu se usein yleiseen hyvinvointiin ja työkykyyn. Kukin voi huolehtia omasta hyvinvoinnistaan varmistamalla, että hyvinvoinnin peruselementit ovat kunnossa: saa riittävästi unta ja lepoa, syö säännöllisesti ja monipuolisesti, harrastaa itselleen mielekkäitä harrastuksia ja liikkuu myös arjessa. Vaikka hyvinvointiin vaikuttavat myös työelämän puitteet, kuten hyvä johtaminen, työyhteisön toimivuus sekä työhönsä vaikuttamisen ja työnimun mahdollisuus, hyvinvoiva työyhteisö rakennetaan yhdessä! Siksi Mehiläinen tarjoaa palveluita niin johdolle, työyhteisölle kuin yksilöllekin. 

Mehiläinen työterveys

 

Uudistunut palvelutarjontamme huomioi työntekijän kokonaisuutena

Haluamme huolehtia asiakkaistamme entistä kokonaisvaltaisemmin. Uudistunut palvelutarjontamme kattaa koko henkilöstön tarpeet tarjoten työterveyshuollon ja työkykyjohtamisen rinnalle myös edistyksellisimmät hyvinvointipalvelut ja sähköiset ratkaisut.

Digitaalisten palveluiden avulla pystymme todentamaan läpinäkyvästi palveluidemme vaikuttavuutta asiakkaillemme. Lue lisää digitaalisista palveluistamme!

Työterveyshuolto yritykselle? - 3 syytä valita Mehiläinen työelämäpalveluiden tuottajaksi 

1. Tarjoamme pisimmälle tuotteistetut erilaiset hinnoittelu- ja palvelumallit erilaisiin asiakastarpeisiin. 

2. Kokonaisvaltaisimman yksilön ja yrityksen terveys- ja hyvinvointi-palvelukokonaisuuden sekä

3. Johtavat, laajimmin käytössä olevat ja voimakkaimmin kehittyvät digitaaliset palvelut työhyvinvoinnin tuloksekkaaseen johtamiseen. Lue ratkaisuistamme, joilla voit vähentää yrityksen sairauspoissaoloja - 20 %! 

 

Tutustu palveluihimme

Työhyvinvointipalvelut työntekijöille

Työhyvinvointipalvelut työyhteisölle ja johdolle

Työkykypalvelut – ennaltaehkäisyyn tai työhön palaamisen tukena

Hyvinvoiva ihminen tekee työnsä paremmin! 

Jaa