Tyoelamapalvelut hissi esimiestyo johtaminen tyoterveys

Ei pelkkää työterveyshuoltoa – hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara

Tasapaino henkisten, fyysisten ja sosiaalisten tekijöiden välillä edesauttaa jaksamista niin työssä kuin vapaa-ajalla. Jos jokin osatekijä alkaa vaivata, heijastuu se oman hyvinvoinnin ja työkyvyn ohella usein myös työhön tai työyhteisön toimintaan. Jokainen voi huolehtia omasta hyvinvoinnistaan varmistamalla, että hyvinvoinnin peruselementit ovat kunnossa: saa riittävästi unta ja lepoa, syö säännöllisesti ja monipuolisesti, harrastaa mielekkäitä harrastuksia ja liikkuu myös arjessa. Hyvinvointiin vaikuttavat lisäksi työelämän puitteet, kuten hyvä johtaminen, työyhteisön toimivuus, työympäristö sekä työhönsä vaikuttamisen ja työnimun mahdollisuus. Siksi Mehiläinen tarjoaa palveluita niin johdolle, työyhteisölle kuin yksilöllekin. Hyvinvoiva työyhteisö rakennetaan yhdessä!

Pidä elämäsi tärkein resurssi 100% kunnossa - Lue tästä vinkit oman hyvinvointisi ylläpitämiseen

 

Kuuntele Mehiläisen Pisto -podcastia

1. Case Caverion: Työkyky - oma vastuu, yhteinen saavutus

2. Työterveyden murros ja tekoälyn rooli murroksessa

 

Työterveyshuolto yritykselle? - kolme syytä valita Mehiläinen työelämäpalveluiden tuottajaksi 

1. Pisimmälle tuotteistetut erilaiset hinnoittelu- ja palvelumallit erilaisiin asiakastarpeisiin.

2. Kokonaisvaltaisin yksilön ja yrityksen terveys- ja hyvinvointi -palvelukokonaisuus. Tekoälyyn pohjautuvan uuden toimintamallin myötä pystymme ennustamaan varhaista riskiä työkyvyn alenemiselle jo ennen kuin henkilön työkyky on jo laskenut.

3. Johtavat, laajimmin käytössä olevat ja voimakkaimmin kehittyvät digitaaliset palvelut työhyvinvoinnin tuloksekkaaseen johtamiseen. Lue ratkaisuistamme, joilla voit vähentää yrityksen sairauspoissaoloja - 20 %! 

Lue lisää yritysreferensseistämme

Esimiestyöhön, työyhteisöön ja johtamiseen investointi kannattaa

Yrityksen kilpailukyvyn ja tuottavuuden kannalta investointi työyhteisön, johtamisen ja esimiestyön kehittämiseen kannattaa, sanovat Mehiläisen työelämäpalveluiden asiantuntijat. Tutustu asiantuntija-artikkeleihimme:
 

Tutustu palveluihimme

Tarjoamme työterveyshuollon ja työkykyjohtamisen rinnalle myös edistyksellisimmät hyvinvointipalvelut ja sähköiset ratkaisut. Digitaalisten palveluiden avulla pystymme todentamaan läpinäkyvästi palveluidemme vaikuttavuutta asiakkaillemme.

Tep konsepti johtamisen työyhteisön yksilön palvelut

Työhyvinvointi- ja työterveyspalvelut työntekijöille

Työhyvinvointipalvelut työyhteisöille ja johdolle

Hyvinvoiva ihminen tekee työnsä paremmin!