Työterveysyhteistyö – välttämätön paha vai mahdollisuus?

Webinaarisarja työterveysyhteistyöstä asiakkaidemme kanssa

Yrityksillä on yhä suurempi vastuu huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista ja työterveyden rooli on toimia tässä yritysten tukena. Toimiva ja laadukas työterveyspalvelukokonaisuus – ennaltaehkäisevät palvelut, sairaanhoito sekä digitaaliset palvelut – on myös merkittävä henkilöstöetu. Luottamuksellinen yhteistyö, asiakkaan tilanteen ymmärtäminen ja tiedolla johtaminen mahdollistavat sujuvan ja tuloksellisen kokonaisuuden, josta hyötyvät niin yrityksen HR, esihenkilöt ja johto kuin myös työntekijät.

Työterveysyhteistyö on monipuolinen ja pitkäjänteinen kokonaisuus, jossa työterveyden sekä yrityksen panosta tarvitaan. Parhaimmillaan työterveystiimit toimivat arjessa niin yrityksenne johdon ja henkilöstöhallinnon kuin yksilöiden tukena ja vastaavasti yritysten erilaiset tarpeet ja osaaminen mahdollistavat meidän toimintamme ja palveluiden kehittämisen.

Webinaarisarjassa avaamme yhteistyön eri tasoja yritysasiakkaidemme kanssa

Vuoden 2023 aikana haluamme webinaarisarjan muodossa avata yhteistyötä ja sen eri tasoja yritysasiakkaidemme kanssa. Kerromme mitä yrityksen ja työterveyden välinen yhteistyö tarkoittaa ja mitä sillä parhaimmillaan voi saada aikaan.

Ensimmäisessä jaksossa keskustelimme asiakkaamme Caverion Suomi Oy:n toimitusjohtajan Ville Tammisen ja henkilöstöjohtaja Anne Paasikarin kanssa työterveysyhteistyön strategisesta tasosta ja siitä, miten yhteistyö rakentuu ja miten sitä ylläpidetään.

Katso tallenne

Toisessa jaksossa kuulimme asiakkaamme Tietoevryn Head of People&Culture Hanna Vuorikosken ajatuksia siitä, miten työyhteisön hyvinvointia lähdetään rakentamaan ja miten sitä ylläpidetään muuttuvassa työelämässä.

Katso tallenne

Syksyn aikana järjestämme sarjan kaksi seuraavaa jaksoa. Webinaarit järjestetään klo 09-09:30 ja vastaamme kysymyksiin tilaisuuden lopussa klo 09:40 asti. Ilmoittaudu webinaareihin klikkaamalla jakson linkkiä. Saat vahvistuksen sähköpostitse kalenterikutsun ja osallistumislinkin kera.

21.9. Miten hyödyntää työyhteisöllistä työterveysneuvottelua liiketoiminnan tukena? Aiheesta keskustelemassa asiakkaamme Mehiläinen Konsernin keskitettyjen HR-palveluiden johtaja Jaana Lamberg.

Ilmoittaudu tästä

26.10. Mitä työkykyjohtaminen tarkoittaa käytännössä ja mitä sillä saadaan aikaan?

Ilmoittaudu tästä

Haluatko kuulla lisää Työelämäpalveluistamme? Ole meihin yhteydessä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Lisää aiheesta