Työterveyshammashoito

Mehiläisen työterveyshammashoito on yrityksenne yksilöllisiin tarpeisiin soveltuva, helppo ja kokonaisvaltainen hyvinvoinnin palvelu, joka on yritykselle verovähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle veroton etu. Hyvä suun terveys on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä se ennaltaehkäisee muita sairauksia ja näin ollen myös mahdollisia sairauspoissaoloja. Hammashoidon tarjoaminen osoittaa työnantajalta huolenpitoa henkilöstön hyvinvointia kohtaan.

Lisätietoja

Huomioittehan, että sopimuksen ottajan on varmistettava lisäpalveluiden verovähennyskelpoisuus toiminimellä toimivien sekä ammatinharjoittajien osalta.

Hoitopalvelujen laajuus ja hoidon järjestely sovitaan aina yrityskohtaisesti. Työterveyshammashuolto edellyttää kirjallista sopimusta hammashuollon järjestämisestä työntekijöille. Vuosittain käytössä oleva kattosumma määritellään yrityskohtaisesti ja etuuden tulee olla kohtuullinen ja koskea koko henkilökuntaa. Yritykset, jotka tekevät sopimuksen hammashoidosta yli 500 € arvosta työntekijää kohden, saavat henkilöstölleen käyttöön veloituksetta OmaMehiläinen-sovelluksen Digiklinikan palvelut Hampaiden ja suun terveyden tueksi.

Hammashoidon voi myös sisällyttää Epassi- ja Edenred-hyvinvointietuihin. Tällöin työntekijä maksaa hammashoidon vastaanotolla hyvinvointiedulla. Kelan suorakorvaus voidaan vähentää hyvinvointiedulla maksettaessa.

Tutustu Osuuskauppa KPO:n henkilöstöjohtajan Leif Lindbergin näkemyksiin työterveyshammashoidon hyödyistä.

Lisätietoja saat omalta asiakasvastaavaltasi tai sähköpostitse myynti@mehilainen.fi

Lähetä tarjouspyyntö