Mehiläinen Työelämäturva yrityksille

Mehiläinen Työelämäturva on yrityksille suunnattu kokonaisvaltainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka sisältää kattavan työterveyshuollon lisäksi sairauksien ja tapaturmien hoidon Mehiläisen toimipisteissä kiinteällä vuosimaksulla.

Palvelu on kehitetty kasvavaan asiakastarpeeseen, jonka keskeisimmät tavoitteet ovat olleet seuraavat:

  • Henkilöstön työ- ja toimintakykyä heikentävien tekijöiden minimoiminen ennaltaehkäisevän työterveyshuollon lisäksi mahdollisimman kattavalla sairauksien ja tapaturmien hoidolla

  • Hoitoprosessin ja työhön paluun nopeuttaminen keskittämällä kaikki henkilöstön terveys- ja hyvinvointipalvelut yhteen paikkaan

  • Tarve hallita ja ennustaa kustannuksia kiinteän hinnoittelumallin avulla

  • Tarve keskittää kaikki henkilöstöä koskevat terveystiedot yhteen, reaaliaikaiseen sähköisen palveluun

Mehiläinen Työelämäturva on kehitetty näiden tarpeiden pohjalta. Palvelun avulla yritys pitää huolta houkuttelevasta työnantajakuvastaan ja työntekijät saavat kaiken tarvitsemansa hoidon ja palvelun nopeasti samasta paikasta oman työterveyslääkärin kautta.

Työelämäturva tarjoaa yrityksen käyttöön kaikki keskeiset Mehiläisen valtakunnallisen toimipisteverkoston tarjoamat palvelut:

Mehiläisen ja LähiTapiolan yhteistyö: Työkykyturva

Työkykyturva on Mehiläisen ja LähiTapiolan yhteistyössä kehittämä kokonaisvaltainen työterveyspalvelu, joka vastaa kokonaisuudeltaan ja palvelusisällöltään Mehiläinen Työelämäturvaa.

Nooa Säästöpankki valitsi Työkykyturvan, jonka moniammatillinen tiimi tukee ja sparraa heitä niin työhön kuin arkeenkin liittyvissä asioissa. Mehiläinen on toiminut Nooa Säästöpankin työterveyskumppanina jo melkein kaksi vuotta.

- Erityisesti nyt poikkeusaikana on korostunut palveluiden laajuus ja selkeys. Ja pakettihinnoittelu Työkykyturvassa on todella yksinkertainen, toteaa Nooa Säästöpankin HR Specialist Petra Liikanen

Henkilöstönsä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa Nooa Säästöpankki kokee ennakoivan työkyvyn ylläpitämisen olevan avainasemassa.

- Meille on tärkeää yhteistyössä nyt ja jatkossakin se, että meidän henkilöstömme tavoittaa työterveystiimin jäsenet mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Ja varsinkin korona-aikana, kun ohjeistuksia on niin monessa suunnassa, niin Mehiläinen on hienosti nivonut yhteen työnantajalle, että mikä on aina varteenotettavaa ja mikä pitää viestiä eteenpäin, kertoo Petra Liikanen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Hannu Heikkala, Asiakkuusjohtaja, Mehiläinen Työelämäpalvelut
+358 40 162 7774, hannu.heikkala@mehilainen.fi


Read more about the Work Life Supreme in English

Läs mer om Arbetslivsskydd på svenska