Mehiläinen Työelämäturva yrityksille

Mehiläinen Työelämäturva on yrityksille suunnattu kokonaisvaltainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka sisältää kattavan työterveyshuollon lisäksi sairauksien ja tapaturmien hoidon Mehiläisen toimipisteissä kiinteällä vuosimaksulla. Palvelu on kehitetty kasvavaan asiakastarpeeseen, jonka keskeisimmät tavoitteet ovat olleet seuraavat:

  • Henkilöstön työ- ja toimintakykyä heikentävien tekijöiden minimoiminen ennaltaehkäisevän työterveyshuollon lisäksi mahdollisimman kattavalla sairauksien ja tapaturmien hoidolla

  • Hoitoprosessin ja työhön paluun nopeuttaminen keskittämällä kaikki henkilöstön terveys- ja hyvinvointipalvelut yhteen paikkaan

  • Tarve hallita ja ennustaa kustannuksia kiinteän hinnoittelumallin avulla

  • Tarve keskittää kaikki henkilöstöä koskevat terveystiedot yhteen, reaaliaikaiseen sähköisen palveluun

Mehiläinen Työelämäturva on kehitetty näiden tarpeiden pohjalta. Palvelun avulla yritys pitää huolta houkuttelevasta työnantajakuvastaan ja työntekijät saavat kaiken tarvitsemansa hoidon ja palvelun nopeasti samasta paikasta oman työterveyslääkärin kautta. Työelämäturva tarjoaa yrityksen käyttöön kaikki keskeiset Mehiläisen valtakunnallisen toimipisteverkoston tarjoamat palvelut:

Talenom Oyj:n toimitusjohtaja Jussi Paaso: ”Mehiläinen Työelämäturva on satsaus henkilöstöön”

Talenom Oyj on Suomen suurimpia ja nopeimmin kasvavia taloudenhallinnan monitoimiosaajia. Alalle poikkeuksellisesti Talenomilla on oma ohjelmistokehitysyksikkö ja laaja myyntiorganisaatio ympäri maata.

Talenomin uudistetun strategian tavoite on nousta Suomen parhaaksi työpaikaksi. Toimitusjohtaja Paason mukaan Mehiläisen Työelämäturvapalvelun käyttöönotto tukee tämän tavoitteen saavuttamista. Mehiläinen Työelämäturva sisältää kattavan työterveyshuollon lisäksi kaikki sairauksien ja tapaturmien hoitoon liittyvät Mehiläisen valtakunnallisen lääkärikeskus- ja sairaalaverkoston palvelut. Paason mukaan kokemukset palvelusta ovat olleet erinomaisia, mm. töihin paluuajat ovat nopeutuneet.

- Suosittelen Mehiläinen Työelämäturvaa kaikille muillekin henkilöstön hyvinvointiin panostavalle yritykselle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Kimmo Kivelä, Asiakkuusjohtaja, Mehiläinen Työelämäpalvelut
+358 40 361 5747 kimmo.kivela@mehilainen.fi


Read more about the Work Life Supreme in English

Läs mer om Arbetslivsskydd på svenska