Tunnetko hammashoitopelkoa? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Tunnetko ahdistuneisuutta tai pelkoa hammaslääkärissä käyntiin liittyen? Hammashoito ei aina ole pikku juttu, ja siihen liittyvät pelontunteet ovat yleisiä. Tuntemusten taustalla voi olla hyvin erilaisia syitä, ja hoidon kannalta onkin tärkeää tunnistaa pelon luonne.

Kyselyn avulla haluamme kartoittaa, millainen suhde sinulla on hammashoitopelkoon. Tulokset auttavat meitä kehittämään palveluitamme paremmin pelkoa- ja ahdistusta huomioiviksi. Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.

Kyselyyn vastattuasi, voit osallistua lahjakortin arvontaan. Vastaajien kesken arvomme yhden 500 € arvoisen lahjakortin Hammas Mehiläisen palveluihin. Vastaa viimeistään 30.10.2022 mennessä. Palkinto arvotaan 6.11.2022 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyselyyn vastaaminen on päättynyt.

Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Kyselyvastauksiasi ei yhdistetä arvontaa varten annettuihin yhteystietoihin. Vastauksesi käsitellään luottamuksellisesti, eikä sinua yhdistetä antamiisi vastauksiin. Kyselyn tuloksia käytetään Hammas Mehiläisen palveluiden kehittämiseen.

Tutustu Mehiläisen yleisiin arvontojen sääntöihin ja tietosuojaselosteeseen.