Mehiläisen Mobiiliedut

Rahanarvoisia etuja terveytesi ja hyvinvointisi tueksi. Mobiilieduista löydät ajankohtaisia etuja suun terveyteen, laboratorio- ja rokotepalveluihin sekä yhteistyökumppaneillemme. Saat Mobiiliedut helposti käyttöösi OmaMehiläinen-sovelluksesta.

Lataa sovellus ja ota edut käyttöösi

Lataa OmaMehiläinen-sovellus Google Playsta  tai AppStoresta . Rekisteröidy palveluun omilla pankkitunnuksillasi.

Mobiiliedut löytyvät OmaMehiläinen-sovelluksen oikeasta alareunasta Lisää-painikkeesta avautuvasta valikosta, kohdasta Mobiiliedut. Edut ovat voimassa kaikille profiiliisi liitetyille perheenjäsenille. Voit liittää perheenjäseniä profiiliisi helposti OmaMehiläinen-sovelluksessa.

Huomioithan, että Mobiiliedut eivät ole käytettävissä OmaMehiläinen-verkkopalvelussa.

Säästä rahaa ja aikaa

Mobiilietujen avulla saat rahanarvoisia etuja. Mobiiliedut ovat helposti käytettävissä OmaMehiläinen-sovelluksella.

TIETOA OMAMEHILÄISESTÄ

Automaattisesti päivittyvät edut
Saat halutessasi ilmoituksen päivittyneistä eduista puhelimeesi.
Vaihtuvat kampanjaedut
Saat lisäksi käyttöösi ajankohtaiset kampanjaedut.
Etuja myös yhteistyökumppaneiltamme
Hyödynnä Mehiläisen yhteistyökumppaneiden monipuoliset edut.
Nopeaa ja helppoa
Aktivoi ja näytä haluamasi etu kassalla ennen maksamista.
Ei lisämaksuja
Mobiilietujen käytöstä ei mene lisämaksuja.

Edut ovat voimassa toistaiseksi, ellei muuta edun yhteydessä ilmoiteta.

Tutustu Mobiilietuihin

Suun terveys

Tutkimus antaa tarkan kuvan suun terveydentilasta ja auttaa hoidon suunnittelussa. Tutkimuksesta voidaan nähdä mm. oireettomat tulehdukset, karies, viisaudenhampaiden tila, sekä leukaluiden ja nivelten kunto. Hammaslääkäri arvioi tutkimuksen tarpeellisuuden vastaanottokäynnin yhteydessä. Tutkimus sisältää myös suuradiologin lausunnon.

Normaali hinta: 109 € (kelakorvauksen jälkeen, lääkärin lähetteellä 100 €).
Mobiilietuhinta: 89 € (kelakorvauksen jälkeen, lääkärin lähetteellä 80 €).

Tämän edun voit hyödyntää vain kerran vuodessa. Etu voimassa toistaiseksi. Lataa OmaMehiläinen-sovellus ja hyödynnä etu!

Laboratoriotutkimukset

Hertta sydän- ja diabetesriskitesti ennustaa lähivuosien sydänkohtaus- sekä diabetesriskin yhdellä verinäytteellä. Etu voimassa toistaiseksi.

Laktoosi-intoleranssi eli maitosokerin imeytymishäiriö voidaan todeta helposti laboratoriossa verinäytteestä tehtävällä geenitestillä. Etu voimassa toistaiseksi.

Terveystarkastus antaa tietoa liikkujan yleisestä terveydentilasta ja antaa hyvän pohjatiedon harjoittelun aloittamiseen ja kehittämiseen kohti tavoitteita. Sisältää laboratoriopaketin ja lääkärin vastaanoton. Etu voimassa toistaiseksi.

Kolesterolimittauksessa saat tietää kokonaiskolesterolin lisäksi sekä hyvän ja huonon kolesterolipitoisuuden että veren triglyseridipitoisuuden. Etu voimassa toistaiseksi.

Stockholm3-testin avulla syöpä voidaan todeta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja luotettavasti. Etu voimassa toistaiseksi.

Rokotepalvelut

Puutiaisaivotulehdusrokotteella voidaan estää virusperäiseen puutiaisaivotulehdukseen sairastuminen. Perussuoja aikuisille ja lapsille sisältää kolme pistosta lihakseen annettuna. Hinta sisältää rokoteaineen ja hoitajan palkkion. Rokotteiden hintoihin ei lisätä poliklinikkamaksua. Kanta-maksu per rokotekäynti on 2,90 €. Etu voimassa toistaiseksi.

Hepatiitti A tai A+B -rokotus 99 €/kerta (norm. 106–106,20 €)

Hepatiitti A ja B ovat viruksen aiheuttamia vakavia maksatulehduksia, joita vastaan on kehitetty hepatiittirokotteet. Niiden ottamista suositellaan erityisesti matkailijoille. Hinta sisältää rokoteaineen ja hoitajan palkkion. Rokotteiden hintoihin ei lisätä poliklinikkamaksua. Kanta-maksu per rokotekäynti on 2,90 €. Etu voimassa toistaiseksi.

Hepatiitti A tai A+B-rokotus alle 16-vuotiaalle 75 €/kerta (norm. 78,40–87,60 €)

Hepatiitti A ja B ovat viruksen aiheuttamia vakavia maksatulehduksia, joita vastaan on kehitetty hepatiittirokotteet. Niiden ottamista suositellaan erityisesti matkailijoille. Hinta sisältää rokoteaineen ja hoitajan palkkion. Rokotteiden hintoihin ei lisätä poliklinikkamaksua. Kanta-maksu per rokotekäynti on 2,90 €. Etu voimassa toistaiseksi.

Pneumokokkirokote on erityisen tärkeä yli 65-vuotiaille ja muille riskiryhmiin kuuluville. Yksi rokote riittää antamaan suojan aikuiselle. Hinta sisältää rokoteaineen ja hoitajan palkkion. Rokotteiden hintoihin ei lisätä poliklinikkamaksua. Kanta-maksu per rokotekäynti on 2,90 €. Etu voimassa toistaiseksi.

Terveyspalvelut

Siemennesteanalyysilla selvitetään sperman hedelmöityskykyä. Saat edun lisäämällä OmaMehiläisestä löytyvän etukoodin ajanvarauksen lisätietokenttään, sekä näyttämällä etua kassalla. Etu on voimassa toistaiseksi.

Synnytysvalmennuksessa saat kätilöiltämme juuri sinulle räätälöityä henkilökohtaista valmennusta synnytykseen ja uuteen elämäntilanteeseen – myös etänä. Saat edun lisäämällä OmaMehiläisestä löytyvän etukoodin ajanvarauksen lisätietokenttään, sekä näyttämällä etua kassalla. Etu on voimassa toistaiseksi.

AMH-mittauksella saadaan tietoa munasarjojen toiminnallisesta kunnosta. Verikoe otetaan luonnollisen kuukautiskierron alkupuolella. Katso tarkemmat ohjeet edun käyttöön OmaMehiläisestä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Yhteistyökumppanit

  • Silmälasit -35 % (sis. kehykset ja linssit)
  • Aurinko- ja urheilulasit -25 %
  • Piilolinssit -25 %
  • Synsam Lifestyle -sopimus -25 %
  • Optikon näöntutkimus 0 €

Saat edun Synsam-liikkeissä näyttämällä etua OmaMehiläinen-sovelluksesta kassalla. Etu voimassa toistaiseksi.

Puhti-laboratoriopaketit kertovat, miten oma keho jaksaa ja mihin terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Valitse itsellesi sopiva testipaketti Puhdin sivuilta. Tilaus tulee tehdä Puhdin sivuilta ennen näytteenottoa; Puhti-paketteja ei voi ostaa laboratorion kassalta. Kaikki testipaketit ilman lähetettä. Näytteenotto Mehiläisellä. Selkeä tulosraportti!

Saat edun lisäämällä OmaMehiläisestä löytyvän etukoodin Puhdin verkkokaupan (puhti.fi) kassalla.

Edun voi hyödyntää Puhdin normaalihintaisiin testipaketteihin. Paketteihin ei sisälly lääkärin lausuntoa; tarvittaessa lääkärin neuvonnan voi tilata erillisenä palveluna Oma Puhti -raportilta. Puhti on osa Mehiläistä. Etu voimassa toistaiseksi.

Puhti-terveystarkastus auttaa sinua tarkistamaan, miten elimistösi voi ja tekemään parempia valintoja terveytesi eteen. Sisältää yli 30 eri mittaria, kuten täydellinen verenkuva, kolesterolit, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset. Ilman lähetettä. Näytteenotto Mehiläisellä. Selkeä tulosraportti!

Saat edun lisäämällä OmaMehiläisestä löytyvän etukoodin Puhdin verkkokaupan (puhti.fi) kassalla.

Tilaus tulee tehdä Puhdin sivuilta ennen näytteenottoa; Puhti-paketteja ei voi ostaa laboratorion kassalta. Paketteihin ei sisälly lääkärin lausuntoa; tarvittaessa lääkärin neuvonnan voi tilata erillisenä palveluna Oma Puhti -raportilta. Puhti on osa Mehiläistä. Etu voimassa toistaiseksi.

Nextorysta löydät yli 400 000 ääni- ja e-kirjaa. Uutena asiakkaana saat pääsyn koko valikoimaan 50 päiväksi maksutta. Mikäli olet jo aiemmin käyttänyt palvelua, saat palvelun käyttöösi 3kk ajaksi puoleen hintaan. Katso ohjeet ja lunasta etu OmaMehiläinen-sovelluksesta. Etu on voimassa toistaiseksi.

Äideille suunnatuissa Nordic Fit Maman verkkovalmennuksissa kuntoutat kehoa Mehiläisen asiantuntijoiden tarkistamilla kursseilla. Nordic Fit Mama tarjoaa Mehiläisen asiakkaille 25% alennuksen verkkovalmennuksiin. Etu on voimassa 31.12.2023 asti. Saat edun lisäämällä OmaMehiläisestä löytyvän etukoodin oston yhteydessä. Toimii myös liikuntaeduilla.

Usein kysyttyä Mobiilieduista

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin Mobiilietuihin liittyen.

Miten saan Mehiläisen Mobiiliedut käyttööni?

Saat Mobiiliedut käyttöösi lataamalla OmaMehiläinen-sovelluksen Google Playsta tai AppStoresta. Rekisteröidy palveluun omilla pankkitunnuksillasi.

Edut ovat voimassa kaikille profiiliisi liitetyille perheenjäsenille. Voit lisätä perheenjäseniä profiiliisi helposti OmaMehiläinen-sovelluksessa.

Mistä löydän käytettävissä olevat edut?

Löydät kaikki edut OmaMehiläinen-sovelluksen oikeasta alareunasta Lisää-painikkeesta avautuvasta valikosta, kohdasta Mobiiliedut.

Miten käytän Mobiilietuja?

Aktivoi ja näytä haluamasi etu kassalla ennen maksamista.

Miten lisään perheenjäseniä profiiliini?

Perheprofiililiitoksessa ​huoltaja voi itse lisätä alle 12-vuotiaat lapsensa omaan OmaMehiläinen profiiliinsa. Vastasyntyneiden lasten liittäminen perheprofiiliin onnistuu 1-3 kuukautta lapsen syntymän jälkeen. 12-17 -vuotiaiden lasten osalta lapsen tulee täyttää perheprofiililiitoksen suostumuslomake Mehiläisen toimipisteessä tai verkkosivujen kautta tulostamalla. Lomake tulee uusia lapsen täyttessä 15 vuotta. Suostumus on voimassa siihen saakka, kunnes lapsi täyttää 18 vuotta. Tämän jälkeen vanhemman katseluoikeus lapsensa tietoihin automaattisesti päättyy. 12-17 -vuotiaiden käyntitekstit eivät näy OmaMehiläisessä edes lapselle itselleen​.

Yli 18-vuotiaat voivat lähettää omista profiileistaan perheprofiilikutsun ja hyväksyä sen. Mikäli yli 18-vuotiaalla ei ole verkkopankkitunnuksia, tulee hänen täyttää perheprofiililiitoksen suostumuslomake Mehiläisen toimipisteessä.

Lue lisää OmaMehiläisen Perheliitoksesta