Mehiläisen Mobiiliedut

Asiakasetuja ja -alennuksia laajasti Mehiläisen eri palveluihin sekä kumppaneillemme. Saat edut käyttöösi lataamalla OmaMehiläinen-sovelluksen älylaitteeseesi.

Asiakasetuja ja -alennuksia Mehiläisen palveluihin

Etuja myös valikoiduille kumppaneille

Edut voimassa myös profiiliin liitetyille perheenjäsenille

Edut saat käyttöösi OmaMehiläinen-sovelluksesta

Salli markkinointiviestit OmaMehiläisessä ja kuulet kampanjoista ensimmäisenä

Tutustu Mobiilietuihin

Rokotepalvelut

Punkkirokotus

59 €

Puutiaisaivotulehdusrokote eli TBE-rokote suojaa puutiaisaivotulehdukselta.

Hinta normaalisti 68,40 €

Etu voimassa toistaiseksi

Suun terveys

Koko leuan röntgentutkimus

-20 €

Tutkimus antaa tarkan kuvan suun terveydentilasta ja auttaa hoidon suunnittelussa.

Hinta normaalisti 109 €

Etu voimassa toistaiseksi

Yhteistyökumppanit

Puhti-terveystarkastus

85 €

Sisältää yli 30 eri mittaria. Ilman lähetettä. Näytteenotto Mehiläisellä. Selkeä tulosraportti!

Hinta normaalisti 99 €

Etu voimassa toistaiseksi

Katso kaikki Mobiiliedut

Suun terveys

Etu koskee suuhygienistin tekemää hammaskiven poistoa. Etu on voimassa 31.12.2023 tehtyihin käynteihin. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin.

Hammaskiven poisto

Tutkimus antaa tarkan kuvan suun terveydentilasta ja auttaa hoidon suunnittelussa. Tutkimuksesta voidaan nähdä mm. oireettomat tulehdukset, karies, viisaudenhampaiden tila, sekä leukaluiden ja nivelten kunto. Hammaslääkäri arvioi tutkimuksen tarpeellisuuden vastaanottokäynnin yhteydessä. Tutkimus sisältää myös suuradiologin lausunnon.

Tämän edun voit hyödyntää vain kerran vuodessa. Etu voimassa toistaiseksi. Lataa OmaMehiläinen-sovellus ja hyödynnä etu!

Hampaiden röntgenkuvaus

Valkoisemmat hampaat haaveissa? Turvallisin ja paras tapa tehdä hampaiden valkaisu on suuhygienistin tai hammaslääkärin vastaanotolla. Etu on voimassa toistaiseksi. Tämä etu on saatavilla myös ilman OmaMehiläinen-sovellusta.

Lue lisää ja varaa valkaisukonsultaatio

Rokotepalvelut

Hepatiitti A ja B ovat viruksen aiheuttamia vakavia maksatulehduksia, joita vastaan on kehitetty hepatiittirokotteet. Niiden ottamista suositellaan erityisesti matkailijoille. Hinta sisältää rokoteaineen ja hoitajan palkkion. Rokotteiden hintoihin ei lisätä poliklinikkamaksua. Kanta-maksu per rokotekäynti on 2,90 €. Etu voimassa toistaiseksi.

Matkailijan rokotukset

Hepatiitti A ja B ovat viruksen aiheuttamia vakavia maksatulehduksia, joita vastaan on kehitetty hepatiittirokotteet. Niiden ottamista suositellaan erityisesti matkailijoille. Hinta sisältää rokoteaineen ja hoitajan palkkion. Rokotteiden hintoihin ei lisätä poliklinikkamaksua. Kanta-maksu per rokotekäynti on 2,90 €. Etu voimassa toistaiseksi.

Matkailijan rokotukset

Pneumokokkirokote on erityisen tärkeä yli 65-vuotiaille ja muille riskiryhmiin kuuluville. Yksi rokote riittää antamaan suojan aikuiselle. Hinta sisältää rokoteaineen ja hoitajan palkkion. Rokotteiden hintoihin ei lisätä poliklinikkamaksua. Kanta-maksu per rokotekäynti on 2,90 €. Etu voimassa toistaiseksi.

Pneumokokkirokotus

Puutiaisaivotulehdusrokotteella voidaan estää virusperäiseen puutiaisaivotulehdukseen sairastuminen. Perussuoja aikuisille ja lapsille sisältää kolme pistosta lihakseen annettuna. Hinta sisältää rokoteaineen ja hoitajan palkkion. Rokotteiden hintoihin ei lisätä poliklinikkamaksua. Kanta-maksu per rokotekäynti on 2,90 €. Etu voimassa toistaiseksi.

Punkkirokotus

Terveyspalvelut

AMH-mittauksella saadaan tietoa munasarjojen toiminnallisesta kunnosta. Verikoe otetaan luonnollisen kuukautiskierron alkupuolella. Katso tarkemmat ohjeet edun käyttöön OmaMehiläisestä. Etu on voimassa toistaiseksi.

AMH-mittaus

Siemennesteanalyysilla selvitetään sperman hedelmöityskykyä. Saat edun lisäämällä OmaMehiläisestä löytyvän etukoodin ajanvarauksen lisätietokenttään, sekä näyttämällä etua kassalla. Etu on voimassa toistaiseksi.

Siemennesteanalyysi

Synnytysvalmennuksessa saat kätilöiltämme juuri sinulle räätälöityä henkilökohtaista valmennusta synnytykseen ja uuteen elämäntilanteeseen – myös etänä. Saat edun lisäämällä OmaMehiläisestä löytyvän etukoodin ajanvarauksen lisätietokenttään, sekä näyttämällä etua kassalla. Etu on voimassa toistaiseksi.

Synnytysvalmennus

Terveystarkastus antaa tietoa liikkujan yleisestä terveydentilasta ja antaa hyvän pohjatiedon harjoittelun aloittamiseen ja kehittämiseen kohti tavoitteita. Sisältää laboratoriopaketin ja lääkärin vastaanoton. Etu voimassa toistaiseksi.

Liikkujan terveystarkastus

Erilaiset ja monipuoliset valmennusohjelmamme tarjoavat sinulle tukea hyvinvointiin ja elämäntapamuutokseen. Tutustu tarkemmin valmennuksiin ja tilaa sinulle sopivin. Etu on voimassa 31.12.2023 asti.

Saat edun lisäämällä OmaMehiläisestä löytyvän etukoodin tilaamisen yhteydessä.

Mehiläisen valmennusohjelmat

Yhteistyökumppanit

Puhti-laboratoriopaketit kertovat, miten oma keho jaksaa ja mihin terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Valitse itsellesi sopiva testipaketti Puhdin sivuilta. Tilaus tulee tehdä Puhdin sivuilta ennen näytteenottoa; Puhti-paketteja ei voi ostaa laboratorion kassalta. Kaikki testipaketit ilman lähetettä. Näytteenotto Mehiläisellä. Selkeä tulosraportti!

Saat edun lisäämällä OmaMehiläisestä löytyvän etukoodin Puhdin verkkokaupan (puhti.fi) kassalla.

Edun voi hyödyntää Puhdin normaalihintaisiin testipaketteihin. Paketteihin ei sisälly lääkärin lausuntoa; tarvittaessa lääkärin neuvonnan voi tilata erillisenä palveluna Oma Puhti -raportilta. Puhti on osa Mehiläistä. Etu voimassa toistaiseksi.

Puhdin laboratoriopaketit

Puhti-terveystarkastus auttaa sinua tarkistamaan, miten elimistösi voi ja tekemään parempia valintoja terveytesi eteen. Sisältää yli 30 eri mittaria, kuten täydellinen verenkuva, kolesterolit, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset. Ilman lähetettä. Näytteenotto Mehiläisellä. Selkeä tulosraportti!

Saat edun lisäämällä OmaMehiläisestä löytyvän etukoodin Puhdin verkkokaupan (puhti.fi) kassalla.

Tilaus tulee tehdä Puhdin sivuilta ennen näytteenottoa; Puhti-paketteja ei voi ostaa laboratorion kassalta. Paketteihin ei sisälly lääkärin lausuntoa; tarvittaessa lääkärin neuvonnan voi tilata erillisenä palveluna Oma Puhti -raportilta. Puhti on osa Mehiläistä. Etu voimassa toistaiseksi.

Puhti-terveystarkastus

Hanki henkivakuutus LähiTapiolasta, niin saat asiakasetuna 20 % alennuksen uuden vakuutuksen hinnasta. Henkivakuutus auttaa läheisiäsi taloudellisesti, jos menehdyt. Kertakorvauksen avulla läheisesi voivat keskittyä surutyöhön, kun arjen menoista ei tarvitse huolehtia. Henkivakuutuksen voit hankkia itsellesi tai edullisena pariturvana yhdessä puolison kanssa. Katso ohjeet ja lunasta etu OmaMehiläinen-sovelluksesta.

Etu on voimassa 31.12.2023 asti. Asiakasetu ja sen määrä vahvistetaan vuosittain. Henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Nextorysta löydät yli 400 000 ääni- ja e-kirjaa. Uutena asiakkaana saat pääsyn koko valikoimaan 50 päiväksi maksutta. Mikäli olet jo aiemmin käyttänyt palvelua, saat palvelun käyttöösi 3kk ajaksi puoleen hintaan. Katso ohjeet ja lunasta etu OmaMehiläinen-sovelluksesta. Etu on voimassa toistaiseksi.

Tutustu Nextoryyn

Äideille suunnatuissa Nordic Fit Maman verkkovalmennuksissa kuntoutat kehoa Mehiläisen asiantuntijoiden tarkistamilla kursseilla. Nordic Fit Mama tarjoaa Mehiläisen asiakkaille 25% alennuksen verkkovalmennuksiin. Etu on voimassa 31.12.2023 asti. Saat edun lisäämällä OmaMehiläisestä löytyvän etukoodin oston yhteydessä. Toimii myös liikuntaeduilla.

Nordic Fit Mama

  • Silmälasit -35 % (sis. kehykset ja linssit)
  • Aurinko- ja urheilulasit -25 %
  • Piilolinssit -25 %
  • Synsam Lifestyle -sopimus -25 %
  • Optikon näöntutkimus 0 €

Saat edun Synsam-liikkeissä näyttämällä etua OmaMehiläinen-sovelluksesta kassalla. Etu voimassa toistaiseksi.

Synsam silmälääkärit

Edut saat käyttöösi OmaMehiläinen-sovelluksesta

Lataa maksuton sovellus älylaitteesi sovelluskaupasta – löydät sen hakusanalla "omamehiläinen". Edut löydät sovelluksen "Lisää"-valikosta. Lataa sovellus tai tutustu tarkemmin OmaMehiläiseen.

  

Lisää aiheesta