Mehiläisen valmennusohjelmat

Erilaiset ja monipuoliset valmennusohjelmamme tarjoavat sinulle tukea hyvinvointiin ja elämäntapamuutokseen. Haluamme tarjota sinulle valmennusten kautta keinoja edistää niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointiasi sekä jaksamista arjessasi.

Valmennuksissa saat viikoittain erilaisia digisisältöjä, jotka sisältävät hyviä vinkkejä arkeen, harjoituksia ja videoita eri teemoista. Lisäksi valmennusohjelmaan kuuluu aina oman valmentajan etätuki. Laajempiin elämäntapavalmennuksiin kuuluu myös oman valmentajan tapaamisia, joissa valmennukselle valittua teemaa pääsee käsittelemään vieläkin syvemmin ja henkilökohtaisemmin.

Kaikki valmennusohjelmamme toimivat OmaMehiläinen-sovelluksessa tai -verkkopalvelussa .

Mikäli asioit Mehiläisessä työterveysasiakkaana ja valmennusohjelma on osa työterveyssopimustasi, ole yhteydessä omaan työterveyshoitajaasi.

8 erilaista valmennusohjelmaa

Meiltä löytyy yhteensä kahdeksan erilaista hyvinvointia edistävää valmennusohjelmaa, jotka on jaoteltu kevyempiin hyvinvointivalmennuksiin ja laajempiin elämäntapavalmennuksiin. Kaikkiin valmennusohjelmiin kuuluu viikoittaisten valmennusmateriaalien ja tehtävien lisäksi myös oman hyvinvointivalmentajan tuki koko valmennuksen ajan. Yksittäisen valmennusohjelman kesto on laajuudesta ja sisällöstä riippuen 12–16 viikkoa.

Hyvinvointivalmennukset

Hyvinvointia ja terveyttä edistäviä valmennusohjelmia on tarjolla kolme erilaista. Yksittäisen valmennuksen hinta on 89,90 € ja kesto 12–13 viikkoa.

Tutustu Mehiläisen hyvinvointivalmennuksiin:

 • Syö terveellisemmin – valmennus terveellisen ruokavalion tueksi

 • Lähde liikkeelle – valmennus liikunnan ja arjen aktiivisuuden lisäämiseksi

 • Hengähdä – valmennus stressin vähentämiseksi ja mielen hyvinvoinnin parantamiseksi

Elämäntapavalmennukset

Elämäntapavalmennuksemme tarjoavat hyvinvointivalmennuksia enemmän tukea siten, että itse valmennusmateriaalin ja -tehtävien lisäksi saat myös kolme henkilökohtaista tapaamista oman hyvinvointivalmentajan kanssa kasvotusten tai etänä. Elämäntapavalmennuksen hinta on 400 € ja kesto 12–16 viikkoa. Valmennuksen hinta veloitetaan kahdessa erässä.

Tutustu Mehiläisen elämäntapavalmennusohjelmiin:

 • Kevennä – valmennus painonhallinnan tueksi

 • Nuku paremmin – valmennus tilapäisen unettomuuden avuksi

 • Voi paremmin – valmennus avuksi alakuloon ja ahdistuneisuuteen

 • Oivalla vuorovaikutuksesta – valmennus toimivien ihmissuhteiden tueksi

 • Irti tupakasta -valmennusohjelma tupakoinnin lopettamiseen

 • Liikunta tavaksi – valmennus tukemaan terveellistä ja säännöllistä liikuntaa (saatavilla pian)

Miten valitsen itselleni sopivan valmennuksen? 

Näiltä sivuilta löydät lisätietoja Mehiläisen valmennusohjelmista hyvinvointiin ja elämäntapamuutoksiin. Löydettyäsi sopivan valmennuksen, pääset aloittamaan sen lähettämällä tämän sivun alalaidassa olevan lomakkeen. Lomakkeen lähettämisen jälkeen valmentajasi on sinuun yhteydessä sopiaksenne oman henkilökohtaisen valmennustavoitteesi ja aloittaaksenne valmennuksen OmaMehiläisessä. Valmentaja ottaa ohjelman aloituksessa huomioon myös elämäntilanteesi sekä mahdolliset haasteet. 

Mikäli haluat keskustella asiantuntijan kanssa tilanteestasi ennen valmennuksen aloitusta, saat Digiklinikan Huoli omasta jaksamisesta -palvelun kautta helposti yhteyden mielialavalmentajaan. Voit myös varata verkkoajanvarauksemme kautta ajan etävastaanottoon esimerkiksi univalmentajan kanssa.

Haluatko, että kerromme lisää?

Soita Valmennusohjelmien palveluneuvontaan
010 414 0215* ma-pe klo 8-16.

Tai jätä meille soittopyyntö klikkaamalla tätä linkkiä.
Soitamme arkipäivinä klo 8-16 välillä.

Miten valmennusohjelma toimii?

Hyvinvointi- tai elämäntapavalmennukset ovat uusi ja kätevä tapa saada yksilöllistä tukea erilaisiin elämäntapamuutoksiin. Ne korvaavat osin perinteiset käynnit vastaanotolla. Valmennuksen aikana olet yhteydessä omaan valmentajaasi etänä tai kasvotusten – valmennuksesi laajuudesta riippuen. Kaikkiin valmennuksiimme kuuluu vähintään etäyhteys omaan hyvinvointivalmentajaan koko ohjelman keston ajan.

Valmennukset toimivat OmaMehiläisessä , jossa kunkin ohjelman alussa on aina lyhyt info valmennuksesta ja aloituskysely.

Valmennukset perustuvat Mehiläisen ja Kustannus oy Duodecimin materiaaliin. Valmentajina toimii Mehiläisen omat terveydenhuollon ammattilaisemme.

Tutustu OmaMehiläisessä myös maksuttomaan videokirjastoon, joka pohjautuu Lifeclassin tuottamaan sisältöön.

Miten ostan itselleni valmennusohjelman?

Ostaaksesi valmennusohjelman, täytä alla oleva lomake. Valitse lomakkeelta sopiva valmennusohjelma ja täytä muut tarvittavat tiedot.

Mikäli asioit Mehiläisessä työterveysasiakkaana ja valmennusohjelma on osa työterveyssopimustasi, ole yhteydessä omaan työterveyshoitajaasi.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen jälkeen valmennusohjelma käynnistyy näin:

 1. Lomakkeen täytettyäsi valmentaja on sinuun puhelimitse yhteydessä sopiaksesi henkilökohtaisen valmennustavoitteesi sekä aloittaaksesi ohjelman.
 2. Aloituksen jälkeen lähetämme sinulle laskun (89,90 €/hyvinvointivalmennus tai 400 € / elämäntapavalmennus, laskutetaan kahdessa osassa).
 3. Mikäli sinulla ei ole jo OmaMehiläinen-sovellusta, lataa se puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää OmaMehiläinen-verkkopalvelua osoitteessa https://oma.mehilainen.fi 
 4. Valmennus alkaa OmaMehiläisessä tervetuloa valmennukseen -infolla sekä aloituskyselyllä.