Fysioterapiapalveluita entistä kattavammin ympäri Suomen

Mehiläisen Työelämäpalvelut ja fysioterapiapalveluita tarjoava Auron Oy aloittivat yhteistyön keväällä 2013. Yhteistyön tarkoituksena on tarjota asiakkaillemme entistä kattavammin laadukkaita ja kustannustehokkaita fysioterapiapalveluita ympäri Suomen.

Auronin yli sata toimipaikkaa täydentävät tehokkaasti Mehiläisen omaa fysioterapiatoimintaa yhteensä 29 toimipisteessä. Monet asiakasyrityksistämme ovat jo hyödyntäneet uutta yhteistyömuotoa ja antaneet siitä hyvää palautetta. Seuraamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä ja fysioterapiapalveluiden vaikuttavuutta asiakasyrityksissämme.

Käytännössä Mehiläisen työterveyslääkäri kirjoittaa fysioterapialähetteen työntekijälle, kuten aikaisemminkin. Jos työntekijä tulee fysioterapiaan Mehiläiseen, erillistä paperilähetettä tai maksusitoumusta ei tarvita. Mikäli asiakas ohjataan Mehiläisen ulkopuolelle, hän saa lähetteen lisäksi mukaansa Mehiläisen fysioterapiamaksusitoumuksen annettavaksi edelleen fysioterapiapalvelun tuottajalle. Mehiläisen ja Auronin fysioterapiakäynnit laskutetaan tuttuun tapaan keskitetysti Mehiläisen kautta.

Jos asiakasyrityksellä on itsellään suora palvelusopimus toisen fysioterapiapalveluita tuottavan tahon kanssa, käynnit ohjataan luonnollisesti asiakasyrityksen valitsemalle palveluntuottajalle. Tällöin laskutus tapahtuu suoraan asiakasyrityksen ja ulkopuolisen palveluntuottajan välillä.

Mehiläisen fysioterapiapalveluita tarjoavat toimipisteet löydät sivuiltamme. Auronin jatkuvasti laajentuvaan toimipisteverkostoon voit tutustua Auronin sivuilla .

Lisätietoja yhteistyöstä saat yrityksellenne nimetyltä yhteyshenkilöltä tai työterveystiimiltä.