Fri från tobak-coachning för att sluta röka

Coachningen om levnadsvanor Fri från tobak hjälper dig sluta röka helt. När du har fattat beslutet kan du med programmets hjälp avstå från tobak samt få stöd och råd för att hålla fast vid ditt beslut.

Genom coachningen får du varje vecka tips och övningsuppgifter för din vardag. I samband med coachningen bedöms även behovet av andra hjälpmedel, till exempel avvänjningsläkemedel.

Information om coachningen om levnadsvanor

Coachningsprogrammet varar i 13 veckor och omfattar teman och övningar som publiceras i MinMehiläinen-appen varje vecka. Coachningen hjälper dig att ta ett steg i taget mot en tobaksfri vardag.

Med hjälp av coachningens teman, som byts varje vecka, får du:

  • information om att sluta röka
  • tips och övningar för en rökfri vardag
  • uppmuntran och stöd för planeringen av rökstoppet och hanteringen av abstinenssymtom

Din egen coach följer dina framsteg och ger stöd på distans under hela programmet. Coachningen kostar 99,90 €.

Vem lämpar sig coachningen för?

Coachningen är avsedd för personer som vill sluta röka.

Vill du att vi berättar mer?

Du kan kontakta vår kundtjänst genom att ringa 010 414 00 (0,084 €/min). Öppet 24 timmar om dygnet.

Dessutom betjänar vi i chatten på hemsidan för bokning av tider online och i MinMehiläinen Digiklinikas kundtjänst.

Hur köper jag ett coachningsprogram?

Fyll i formuläret nedan om du vill köpa coachningsprogrammet Fri från tobak.

Om du besöker Mehiläinen som företagshälsokund ska du fråga din arbetsgivare om coachningen ingår i ditt avtal om företagshälsovård.

Coachningen inkluderar distansstöd av din egen välbefinnandecoach (meddelanden). I priset för coachningen ingår inte möten som kan ordnas separat som videomottagning. Om du under coachningen känner behov av ytterligare stöd och vill ha en ännu mer djupgående diskussion med din egen välbefinnandecoach på videomottagningen, debiterar vi separat för videomottagningarna.

Välbefinnandecoachens videomottagningspris 55,30 € (15 min), 82,95 € (30 min), 110,60 € (45 min). Coachingen och videomottagningarna ersätts inte av FPA.

Efter att du har skickat formuläret inleds coachningsprogrammet så här:

  1. Coachen kontaktar dig per telefon för att komma överens med dig om ditt personliga coachningsmål och för att inleda programmet.

  2. Efter att programmet har inletts skickar vi dig en faktura (99,90 €/coachning om levnadsvanor).

  3. Om du ännu inte har MinMehiläinen-appen ska du ladda ner den från appbutiken i din telefon eller surfplatta. Alternativt kan du använda MinMehiläinen-tjänsten på adressen https://oma.mehilainen.fi

  4. Programmet startar i MinMehiläinen-appen med ett Välkommen till coachningen-informationsinslag och en inledande enkät