Ät hälsosammare – coachning som stöd för en hälsosam diet

Syö terveellisemmin -valmennus

Ät hälsosammare är en coachning om välbefinnande, vars syfte är att stödja hälsan, göra det enklare att göra hälsosamma val vad gäller kosten samt att hjälpa till att förebygga övervikt. En hälsosam kost inverkar bland annat på vakenheten och orken, välbefinnandet samt återhämtning efter idrott/motion.

I Mehiläinens coachningsprogram Ät hälsosammare, med fokus på hälsosam kost, ger vi dig information och tips som du kan utnyttja när du gör hälsosamma val i anslutning till näring och kost.

Information om coachningen om välbefinnande

Coachningen tar vanligtvis 12 veckor och den inkluderar olika teman för varje vecka. De visas i MinMehiläinen. Temat som byts varje vecka, det innehåll och de uppgifter som hör samman med detta inkluderar mycket och högklassig information om näring och motiverar dig till att göra bättre val vad gäller din dagliga kost. Du får ett flertal olika verktyg med vilka du kan främja en hälsosam och högklassig kost. Din egen coach följer dina framsteg och ger stöd på distans under hela programmet. Coachningen kostar 99,90 €.

Vem lämpar sig coachningen för?

Coachningen är avsedd för personer som vill lära sig att äta hälsosammare. Om du upplever att du behöver stöd i anslutning till en hälsosam kost och du är intresserad av att öva självständigt kan coachningen vara ett alternativ för dig.

Vill du att vi berättar mer?

Du kan kontakta vår kundtjänst genom att ringa 010 414 00 (0,084 €/min). Öppet 24 timmar om dygnet.

Dessutom betjänar vi i chatten på hemsidan för bokning av tider online och i MinMehiläinen Digiklinikas kundtjänst.

Hur köper jag ett coachningsprogram?

Fyll i formuläret nedan om du vill köpa coachningsprogrammet Ät hälsosammare.

Om du sköter ärenden vid Mehiläinen som kund inom företagshälsovården och coachningsprogrammet utgör en del av företagshälsovården ska du kontakta din egen företagshälsovårdare.

Coachningen inkluderar distansstöd av din egen välbefinnandecoach (meddelanden). I priset för coachningen ingår inte möten som kan ordnas separat som videomottagning. Om du under coachningen känner behov av ytterligare stöd och vill ha en ännu mer djupgående diskussion med din egen välbefinnandecoach på videomottagningen, debiterar vi separat för videomottagningarna.

Välbefinnandecoachens videomottagningspris 55,30 € (15 min), 82,95 € (30 min) och 110,60 € (45 min). Coachingen och videomottagningarna ersätts inte av FPA.

Det är också möjligt att betala för coachningen med ePassi. Om du vill använda ePassi som ett betalningsmedel, vänligen berätta för din coach om detta i samband med telefonsamtalet.

Efter att du har skickat formuläret inleds coachningsprogrammet så här:

  1. Coachen kontaktar dig per telefon för att komma överens med dig om ditt personliga coachningsmål och för att inleda programmet.
  2. Efter att programmet har inletts skickar vi dig en faktura (99,90 €/coachning om välbefinnande).
  3. Om du ännu inte har MinMehiläinen-appen ska du ladda ner den från appbutiken i din telefon eller surfplatta. Du kan också använda webbtjänsten MinMehiläinen på adressenhttps://oma.mehilainen.fi
  4. Programmet startar med ett Välkommen till coachningen-informationsinslag och en inledande enkät.