MinSport - förmåner till dig och stöd till din förening

Syftet med MinSport är att stödja idrottsföreningar som ingått avtal med Sport Mehiläinen. Läs mer om MinSport och gå med!
Syftet med Mehiläinens tjänst MinSport är att stödja idrottsföreningar som ingått avtal med Sport Mehiläinen. I MinSport ser du uppgifter om vårdteamet som utsetts för din idrottsförening, skräddarsydda tjänster och erbjudanden, anvisningar för idrottsevenemang och intressant innehåll om idrottarens hälsa.

När din egen idrottsförening är partner med Sport Mehiläinen och du har registrerat dig själv som MinSport-kund, ökar stödpotten som betalas ut till din förening varje gång du uträttar ärenden hos Mehiläinen. Stödpotten växer genom besök som gäller privata hälsovårdstjänster (exkl. arbetslivstjänster).

Du hittar MinSport i appen MinMehiläinen

MinSport är en del av appen MinMehiläinen. Ladda ned den avgiftsfria appen MinMehiläinen i din smarttelefon eller logga in i webbtjänsten MinMehiläinen. I MinSport ser du uppgifter om vårdteamet som utsetts för din idrottsförening, skräddarsydda tjänster och erbjudanden, anvisningar för idrottsevenemang och intressant innehåll om idrottarens hälsa.

ÖPPNA MINMEHILÄINEn

Ladda ner appen MinMehiläinen i din iPhone 
Ladda ner appen MinMehiläinen i din Android-telefon 

Är din idrottsförening ännu inte en av Sport Mehiläinens partnerföreningar?

Fråga efter samarbetsmöjligheter av personalen på Mehiläinen på din ort eller kontakta oss på adressen omaurheilu@mehilainen.fi

Specialister och verksamhetsställen

Petteri Antonen
LL, ortopedian-ja traumatol. erikoislääkäri
9.7
Eero Arajärvi
LKT, ortopedian ja traumatologian erik.lääk.
9.5
Niclas Borgmästars
Ortopedian ja traumatologian erik.lääk.
9.8
Helena Ervasti
LL, ortopedian ja traumatologian erik.lääkäri
9.6