Mehiläinen Töölö vuodeosasto

Vuodeosaston toiminta

Mehiläinen Töölön vuodeosasto huolehtii yhteistyössä leikkausosaston kanssa kirurgisten potilaiden jälkihoidosta. Osastolla hoidetaan kaikkien erikoisalojen kirurgisia potilaita. Lisäksi sepelvaltimoiden pallolaajennuspotilaat ovat hoidossa osastolla toimenpidettä seuraavaan aamuun.

Vuodeosasto toimii tiiviisti yhteistyössä sairaalan muiden yksikköjen kanssa (röntgen, laboratorio, fysioterapia, sydäntutkimusyksikkö, päivystyspoliklinikka, leikkausosasto ja päiväkirurginen yksikkö).

Kaihipotilaiden hoito tapahtuu 3. kerroksessa kaihiyksikössä.

Miten hoitoon pääsee?

Vuodeosastolle tullaan potilaaksi Mehiläisessä suoritettavan leikkauksen tai toimenpiteen jälkeen. Leikkaava lääkäri määrittelee kunkin potilaan kohdalla vuodeosastohoidon pituuden.

Leikkaukset, miksi Mehiläiseen?

Mehiläisessä pääset korkeatasoiseen hoitoon nopeasti ja helposti. Korkelaatuiset terveyspalvelumme perustuvat lääketieteelliseen ja hoidolliseen osaamiseen, ajanmukaista tasoa edustavaan laitteistoon ja palveluosaamiseen sekä ystävälliseen asiakaspalveluun. Tarjoamme potilaillemme yksilöllistä ja joustavaa moniammatillista hoitoa, johon kuuluu tutkimusten nopea toteutus, laadukas ja kiireetön hoito sekä ohjaus ja neuvonta.

Vuodeosasto

Pohjoinen Hesperiankatu 17, 4. krs
00260 Helsinki
puh. 010 414 4211 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Aukioloajat:
ma-pe 24 h