Pia Kvist

Traumapsykoterapiakoulutettava, musiikkiterapeutti

Olen koulutukseltani KM, musiikkiterapeutti. Olen työskennellyt pitkään opetusalalla vaativan erityisen tuen lasten ja nuorten kanssa, joiden haasteet liittyvät mm. autismin kirjoon, haastavaan käyttäytymiseen, kehitykselliseen kielihäiriöön, psyykkiseen oireiluun, liikuntavammaan, kuulovammaan ja vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien (AAC) käyttöön. Pystyn kommunikoimaan viitottua puhetta ja kuvakommunikaatiota käyttävien kanssa.

Teen musiikkiterapiaa hyvinvointialueen maksusitoumuksella tai itsemaksaville asiakkaille (hinta alk. 99e käynti) sekä Kelan kuntoutuspsykoterapiaa musiikkiterapiana 16-25-vuotiaille (hinta Kela-korvauksen jälkeen alk. 41.40e).

Nyt opiskelen traumapsykoterapeutiksi, arvioitu valmistumisaika on keväällä 2025. Otan vastaan koulutusasiakkaita.

Musiikkiterapeuttina olen toiminut vuodesta 2020 alkaen. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset, esimerkiksi masennukseen, ahdistuneisuuteen, elämään liittyviin muutoksiin ja kriiseihin, ja mielen hyvinvointiin liittyen. Musiikin hyödyntäminen osana terapiaa on myös mahdollista tapaamisissa. Minulle ovat tärkeitä asiakkaan sensitiivinen kohtaaminen ja turvallisen vuorovaikutustilanteen luominen. Myös monialainen yhteistyö on minulle tärkeää, ja asiakkaan kokonaistilanteen huomiointi on olennainen osa kuntoutuksen suunnittelua. Haluan tarjota asiakkaalle rauhallisen ja kuuntelevan tilanteen, jossa voidaan edetä hänen ehdoillaan.

Minut tavoittaa puhelimitse numerosta 040 359 2990.

Tervetuloa vastaanotolle!

Contact us

Booking instructions

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Specialities and special qualifications

 • Psychotherapy
 • Therapists

Areas of interest

 • Psychotherapy
 • Mental health
 • Mental disorders / psychological coping

Language proficiency

 • Finnish, mother tongue

Services

 • Individual therapy
 • Crisis or support counseling
 • Therapy provided by trainee psychotherapist
 • Music therapy

Locations

Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Oulu Kirkkokatu
Kirkkokatu 6, 2. kerros
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min
Mehiläinen Terapiaklinikka Oulu
Uusikatu 53
Phone, Booking050 449 7739Price 0,084 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

 • Therapy provided by trainee psychotherapist
  Price estimate 67.80 € (*67.80 €)
 • Individual therapy
  Price estimate 81.80 € (*81.80 €)
 • Crisis or support counseling
  Price estimate 81.80 € (*81.80 €)

Contact us

You can leave a contact request with an expert. Please do not write sensitive patient information in the message.