Heidi Korpelainen

Fysioterapeutti

Hei! Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset tuki- ja liikuntaelin (TULE), neurologiset sekä psyko-fyysisesta fysioterapiasta hyötyvät ja kiinnostuneet asiakkaat. Fysioterapeuttina olen toiminut vuodesta 2015. Täydennyskoulutuksista tarkempaa tietoa alla.

Kokemusta on akuuttien sekä kroonisten TULE-vaivojen (olkanivel, selkä, alaraaja), ennen ja jälkeen leikkausten, neurologisten asiakkaiden (AVH jälkitila, ms-tauti) sekä tapaturmapotilaiden (aivovamma, selkäydinvamma, alaraaja amputaatio) kuntoutuksesta. Lisäksi kuntosali-, ryhmäliikunta- ja allas-ohjauksista sekä työhyvinvointi luennoinnista. Myös lasten ja nuorten erilaisista psyykkisistä ongelmista ja haasteista yksilötasolla sekä pienryhmä toimintana (keho-mieli yhteys).

Fysioterapeuttina uskon aktiiviseen yksilölliseen liikeharjoitteluun eri asiakasryhmillä - monipuolinen kivunhoito, asiakkaan motivaatio/psyyke sekä ravitsemus osana fysioterapiaa ja vammojen paranemisprosessia huomioon ottaen.

Lisäkoulutuksia: kinesioteippaus, fasciakäsittely, spiraalistabilaatio-menetelmä, pilates-ohjaus, olkanivelen/kiertäjäkalvosimen leikkauksen jälkeinen fysioterapia, AVH- ja ms-taudin fysioterapia, kävelyn ja sen osavaiheiden harjoittaminen, kognitiivis-motorinen harjoittelu, hengitysfysioterapia, allasterapia/uimaopetus.

Uusimpana täydennyskoulutuksena käynnissä: Lasten ja nuorten psyko-fyysisen fysioterapian koulutus (valm. keväällä 2023), sis. aihealueet; kehonkuva, lepo-liikunta suhde, syömishäiriöt, kiintymyssuhde, ahdistuneisuushäiriöt, OCD, traumat/traumainformoitu lähestymistapa, selektiivinen mutismi, Nepsy-teema, tanssi-ja liiketerapia, kipu, seksuaalisuus, voimavarat/vahvuudet, itsetuntemus sekä yhteistyö eril. toimintaympäristöjen ja -tahojen kanssa esim. koulu ja lajikokeilut.

Itselläni kiinnostus psyko-fyysiseen fysioterapiaan kasvanut, sillä sen avulla päästään vaikuttamaan kokonaisvaltaisemmin toimintakyvyn edistämiseen sekä ottamaan huomioon asiakkaan kuntoutusprosessi laajemmassa näkökulmassa.

Vapaa-ajalla liikun myös itse monipuolisesti - maastohiihto, uinti, juoksu, kuntosaliharjoittelu, jooga, ratsastus sekä avantouinti. Kilpatason kokemusta maastohiihdosta sekä yleisurheilusta.

Tervetuloa! :)

Booking instructions

Huom. Vastaanottokäyntien lisäksi fysioterapia voi toteutua myös esim. kuntosalilla sekä allasterapiana, sopimuksen mukaan.
1. käynti kuitenkin aina vastaanotolla.

Specialities and special qualifications

 • Physiotherapy

Areas of interest

 • Back disorders and injuries
 • Shoulder disorders and injuries
 • Hip disorders and injuries
 • Injuries and disorders of hand and the upper limb
 • Disorders and injuries of the ankle and foot

Degree and title

 • Physiotherapist

Services

 • Pool therapy
 • Therapeutic training
 • Relaxation group, burnout group
 • Psykofyysinen fysioterapia

Locations

Mehiläinen Kouvola Kauppamiehenkatu
Kauppamiehenkatu 4
Open today
08:00 - 19:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min