Lääkäriksi Mehiläiseen - yksi talo, kaikki mahdollisuudet

Mehiläinen avaa sinulle oven sekä yksityisen että kuntapuolen työmahdollisuuksiin – ainoana yksityisenä toimijana Suomessa.

Tutustu työtarjontaamme

Meillä voit

  • pitää yksityisvastaanottoa lääkärikeskuksissa
  • leikata moderneissa sairaaloissa
  • edistää työterveysasiakkaidemme hyvinvointia työelämäpalveluissa
  • toteuttaa yksilöllistä terveydenhoitoa Oma lääkärisi -terveysasemilla
  • tehdä laadukasta vastaanottotyötä kuntakumppaniemme terveyskeskuksissa kaikkialla Suomessa.

Lääkärintyön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä.

Mehiläisessä voit vaihtaa uraa vaihtamatta alaa.

Tuki valinnoillesi ja taipuisat puitteet työllesi

Olipa toiveenasi kokoaikainen, osa-aikainen, päivä-, ilta- tai viikonlopputyö, työsuhteessa tai yrittäjänä, saat henkilökohtaista tukea valinnoillesi ensi hetkistä alkaen.

Kartoitamme puolestasi työmahdollisuuksia koko Suomen alueella ja autamme sopivan työskentelymuodon valinnassa.

Suunnitteletko ammatinharjoittajuutta tai oman yhtiön kautta toimimista? Tarjoamme kattavan konsultaation ja tuen yrittäjyytesi

  • toimintamuodon valintaan
  • perustamistoimenpiteille
  • lupa-asioiden hoitamiselle
  • yrittäjyytesi hallinnointiin.

Jos taas toivot voivasi keskittyä kliiniseen työhöni ja jättää yrittäjyytesi hallinnoinnin asiantuntijoille, sekin järjestyy.

Mahdollistamme toiveesi elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.

Verrattomia etuja

Monipuoliset työmahdollisuudet ja työskentelymuodot mahdollistavat yksilöllisesti räätälöitäviä työsuhde-etuja sekä mahdollisuuden hyvään ansaintatasoon.

OmaPartners on lääkäriosakasyhtiö, joka tarjoaa palveluita, kuten kirjanpito, verotus, Valviran toimiluvat ja toimintakertomukset sekä sopimushallinta. Mahdollisuus hyödyntää myös hyviä työsuhde-etuja.

Laatua, huipputeknologiaa ja innovaatioita

Mehiläisen lääkärinä työskentelet teknologisen kehityksen kärkijoukossa. Käytössäsi ovat tuoreimmat innovaatiot sekä teknisten apuvälineiden että digitaalisten palvelujen saralta.

Etälääkäripalvelujen nopea kehitys tarjoaa uusia näköaloja lääkärin työhön ja meillä voit seurata näköalapaikalta myös muita tutkimus- ja innovaatioprojektejamme.

Mahdollistamme vastaanottotoimintaasi suunnittelun ja seurannan oman sovelluksemme kautta. Kehitämme jatkuvasti sähköisiä palveluita ja työkaluja niin asiakkaidemme kuin lääkäriemme käyttöön.

Lue lisää

Kehittymisesi kumppani huipulle asti

Meillä et jää yksin. Perehdytyksemme varmistaa, että työsi käynnistyy sujuvasti. Panostamme jatkuvaan ja korkealaatuiseen koulutukseen sekä paikallisesti että yhteisesti erilaisten koulutustapahtumien ja iltakoulutusten muodossa. Käytössäsi ovat luonnollisesti Terveysportin tietokannat ja lisäksi Oppiportin verkkokurssit. Tuemme kollegaverkostojesi muodostumista.

Meille on tärkeää yhteistyö ja kumppanuus lääkäriemme kanssa. Käymme keskusteluja arjessa ja annamme äänellesi kanavan tulla kuulluksi palaute- ja vuosikyselyjen muodossa.

Seuraamme, mittaamme ja kehitämme toimintaamme aktiivisesti. Tulokset puhuvat puolestaan:

Tavoitteenamme on myös tulevaisuudessa olla alan innostavin työpaikka, joka tarjoaa merkityksellistä työtä huippuammattilaisten koko työuralle.

Liity sinäkin arvostettuun joukkoomme

Mehiläinen työnantajana

Lääkärit esittäytyvät

Mehidoc

Lisää aiheesta