Hämta andan – coachning om välbefinnande som stöd för stresshantering

Hämta andan är ett coachningsprogram om välbefinnande som har utarbetats för att hjälpa dig hantera stress och utveckla ditt psykiska välbefinnande.

Stress är ett allmänt besvär. Olika utmanande livssituationer, till exempel i anslutning till arbete, studier, familjeliv och människorelationer, kan orsaka stress.

Via coachningen Hämta andan vill vi erbjuda dig olika vardagliga tips och verktyg som stöd för stressfyllda situationer. Under coachningen får du konkreta tips och metoder för att omvandla en stressande och utmanande vardag till en bra vardag.

Information om coachningen om välbefinnande

Coachningen tar vanligtvis 13 veckor och den inkluderar olika teman för varje vecka. De visas i MinMehiläinen . Temat som byts varje vecka, innehållet och övningarna hjälper dig fundera över de faktorer som orsakar belastning och stress i din egen vardag. Dessutom får du tips för hur du kan göra förändringar som stödjer ditt välbefinnande och din ork. Din egen coach följer dina framsteg och ger stöd på distans under hela programmet. Coachningen kostar 89,90 €.

Vem lämpar sig coachningen för?

Coachningen Hämta andan är avsedd för personer som lider av tillfällig stress och nedstämdhet. Om du upplever att du behöver stöd i anslutning till stresshantering och du är intresserad av att öva självständigt kan coachningen vara ett alternativ för dig. Syftet är att minska stress och öka det psykiska välbefinnandet.

Vill du att vi berättar mer?

Du kan kontakta vår kundtjänst genom att ringa 010 414 0100 (0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min). Öppet 24 timmar om dygnet.

Dessutom betjänar vi i chatten på hemsidan för bokning av tider online  och i MinMehiläinen Digiklinikas kundtjänst.

Hur köper jag ett coachningsprogram?

Fyll i formuläret nedan om du vill köpa coachningsprogrammet Ta en andningspaus.

Om du sköter ärenden vid Mehiläinen som kund inom företagshälsovården och coachningsprogrammet utgör en del av företagshälsovården ska du kontakta din egen företagshälsovårdare.

Coachningen inkluderar distansstöd av din egen välbefinnandecoach (meddelanden). I priset för coachningen ingår inte möten som kan ordnas separat som videomottagning. Om du under coachningen känner behov av ytterligare stöd och vill ha en ännu mer djupgående diskussion med din egen välbefinnandecoach på videomottagningen, debiterar vi separat för videomottagningarna.

Välbefinnandecoachens videomottagningspris 50,05 € (15 min), 75,10 € (30 min), 100,10 € (45 min). Coachingen och videomottagningarna ersätts inte av FPA.

Det är också möjligt att betala för coachningen med ePassi. Om du vill använda ePassi som ett betalningsmedel, vänligen berätta för din coach om detta i samband med telefonsamtalet.

Efter att du har skickat formuläret inleds coachningsprogrammet så här:

  1. Coachen kontaktar dig per telefon för att komma överens med dig om ditt personliga coachningsmål och för att inleda programmet.
  2. Efter att programmet har inletts skickar vi dig en faktura (89,90 €/coachning om välbefinnande).
  3. Om du ännu inte har MinMehiläinen-appen ska du ladda ner den från appbutiken i din telefon eller surfplatta. Du kan också använda webbtjänsten MinMehiläinen på adressenhttps://oma.mehilainen.fi 
  4. Programmet startar med ett Välkommen till coachningen-informationsinslag och en inledande enkät.