Silmäleikkaukset

Silmien laserleikkaus

Mehiläisen silmälaserkirurgia tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä turvallisesti eroon silmä- ja piilolaseista. Edistyksellinen silmien laserleikkaus huomioi silmien optiikan yksilöllisesti, ja mahdollistaa silmien kaikkien taittovirheiden korjaamisen. Laserleikkauksella voidaan korjata liki- ja kaukonäköä, hajataittoa sekä silmän optiikan vääristymiä. Laserleikkauksissa hyödynnetään kylmävalolaseria (excimer). Silmien laserleikkaus perustuu laserin kykyyn haihduttaa sarveiskalvolta ohuita solukerroksia, jolloin silmän pinnan kaarevuus muuttuu ja taittovirhe korjaantuu.

Nykyaikaisen laitteiston ja menetelmiemme ansiosta laserleikkaukset ovat turvallisia ja ennustettavia, toipuminen on nopeaa ja tulokset erinomaisia. Kokeneet silmälääkärit ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa varmistavat, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti alusta loppuun, pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää silmien laserleikkauksista.

Smile-laserleikkaus korjaa liki- ja hajataittoa. Smile-laserleikkaus suoritetaan ilman leikkaavaa terää ja ilman sarveiskalvoon muodostettavaa läppää. Leikkauksesta toipuminen ja näön palautuminen on nopeaa.

Femtolasik-laserleikkaus korjaa liki-, kauko- ja hajataittoa. Femtolasik-laserleikkaus toimii ilman leikkaavaa terää ja takaa tarkan, turvallisen ja kivuttoman läpän muodostuksen.

Supracor-laserleikkaus korjaa ikänäköä. Supracor-laserkeikkaus on Suomen ainoa laserleikkausmenetelmä ikänäön korjaamiseen. Menetelmä tapahtuu ilman leikkaavaa terää. Toimenpiteessä käytettävä Supracor-laserohjelma on myös ainoa CE-hyväksytty laserhoito ikänäköön.

Visian ICL on silmänsisäinen piilolinssi, jolla korjata silmän taittovirheitä likinäöstä kaukonäköön ja hajataittoon. Visian ICL on tehokas ja nopea toimenpide, jonka jälkeen useimmat potilaat kokevat välittömän parannuksen näönlaadussa.

Kaihileikkaus

Harmaakaihi aiheuttaa vähitellen näön heikkenemistä. Harmaakaihissa silmän oma linssi eli mykiö samentuu. Useimmiten kaihi kehittyy vain iän myötä, mutta myös jotkut silmäsairaudet, yleissairaudet ja lääkitykset voivat aiheuttaa kaihia. Lue lisää kaihileikkauksista.

Silmäluomien kirurgia ja silmäluomileikkaukset

Silmien alueella esiintyy erilaisia silmäluomien virheasentoja ja iän mukanaan tuomia muutoksia, joita voidaan kirurgisesti hoitaa. Lue lisää silmäluomikirurgiasta.

Lisää aiheesta

tammikuu 2022viikko 3