Hammastarkastus hintaan 49 € (norm. 69 €)* kampanjakoodilla SUUJASEURAUS.
Tarjous on voimassa 28.2.2021 mennessä tehtyihin ajanvarauksiin. *Lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 23,60 €. Saat tarkastuksen tarjoushintaan kertomalla kampanjakoodin maksaessasi. Hinta ei sisällä mahdollisia röntgenkuvia, ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Hammastarkastus

Suun ja hampaiden terveydellä on suuri merkitys. Suun hyvinvointi on osa kokonaisterveyttä. Useimmat hampaisiin liittyvät ongelmat kehittyvät hitaasti ja oireettomasti. Mitä aiemmin ongelmat havaitaan, sitä helpompaa ja edullisempaa on hampaiden hoitaminen.

Kuinka usein hammastarkastukseen?

Hammastarkastuksessa on hyvä käydä säännöllisesti vuoden välein.

Hammaslääkäri tekee hammastarkastuksessa arvion suun ja hampaiden terveydentilasta ja antaa yksilöllisen suosituksen siitä, kuinka usein tarkastuksessa tulisi käydä.

Mitä hammastarkastuksessa tapahtuu?

Hammastarkastuksessa hammaslääkäri tekee kokonaisvaltaisen suun tutkimuksen, jossa tarkastetaan hampaat, hampaiden mahdollinen reikiintyminen, paikkojen tiiviys ja istuvuus sekä purentapintojen tilanne. Samalla hammaslääkäri tarkastaa myös, missä kunnossa ovat hampaiden tukikudokset, leukanivelet, purentalihakset sekä suun pehmytkudokset ja limakalvot.

Hammastarkastus kestää yleensä 20–30 minuuttia. Hoitosuhteen alkaessa ensimmäinen tarkastuskäynti kestää yleensä pidempään kuin vakiintuneessa hoitosuhteessa tehdyt määräaikaistarkastukset.

Jos edellisestä tarkastuksesta on useampia vuosia, kuuluu tarkastuskäyntiin tärkeänä osana koko leuan röntgenkuva sekä tarvittavat tarkistuskuvat. Suun tulehdukset ja reiät voivat olla suussa hyvinkin pitkään ilman oireita tai niin, että ne näkyvät ainoastaan röntgenkuvissa. Röntgenkuvista veloitetaan erikseen.

Suun hyvinvointi on osa kokonaisterveyttäsi

Suun ja hampaiden terveydellä on suuri merkitys omaan terveydentilaan. Terveen suun bakteerifloora torjuu eri sairauksia, ja syljen sisältämät suojelumekanismit antavat ensisuojan ulkopuolisille taudinaiheuttajille. Suun bakteerifloora vaikuttaa myös yleisterveyteen. Huonosti hoidetussa suussa haitalliset bakteerit leviävät elimistöön ja voivat aiheuttaa monenlaisia terveysongelmia. Ongelmia ja tulehduksia esiintyy tavallisimmin keinonivelissä ja muissa elimistön sisäisissä proteeseissa.

Varaa aika hammastarkastukseen Mehiläisen ajanvarauspalvelusta  tai soittamalla asiakaspalveluun 010 273 8000 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Tutustu Mehiläisen hinnastoon.

Myös hampaiden ja suun terveyden Digiklinikka palvelee vuoden jokaisena päivänä.