Tommi Jalomäki

Fysioterapeutti

Fysioterapeuttina työskentelen monenlaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa. Erityisesti olkapää-, alaselkä- ja polvivaivat sekä erilaiset jännevaivat ovat itselleni tuttuja fysioterapian kohteita.

Olen kuunteleva ja kannustava fysioterapeutti, jonka vastaanotolla asiakas osallistuu fysioterapian suunnitteluun ja toteutukseen. Kattavan haastattelun ja tutkimisen perusteella pyrin antamaan asiakkaalle yksilölliset, selkeät ja näyttöön perustuvat ohjeet vaivan hoitamista ja ehkäisyä varten. Terapeuttinen harjoittelu on vastaanotollani fysioterapian keskiössä.

Fysioterapeutin uraa edeltävästi olen toiminut personal trainerina vuosien ajan. Olen auttanut lukuisia asiakkaita kohti tavoitteitaan erityisesti lihasvoimaharjoittelun saralla. Niinpä vastaanotollani voimme tarvittaessa luoda tavoitteesi mukaisen harjoitusohjelman kuntosalille tai kotiin.

Fysioterapeutin tutkinnon lisäksi olen suorittanut useita liikunta- ja kuntoutusalan koulutuksia. Olen esimerkiksi suorittanut personal trainerin, voimavalmentajan ja koulutetun hierojan tutkinnot. Seuraan aktiivisesti liikunta- ja fysioterapia-alan tieteellisiä julkaisuja ja pyrin jatkuvasti kehittämään ammattitaitoani fysioterapeuttina. Fysioterapeutin työtehtävien lisäksi toimin personal trainer -kouluttajana Suomen suurimmassa personal trainer -koulutusorganisaatiossa.

Harrastuksiini kuuluu säännöllinen voima- ja kestävyysharjoittelu. Lisäksi harrastan satunnaisesti monia eri lajeja frisbeegolfista dartsiin. Nuorempana olen harrastanut koripalloa kilpa- ja maajoukkuetasolla.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat asiakkaat.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Booking instructions

Fysioterapiakäynnit voidaan myös toteuttaa video- tai puhelinvastaanottona. Jos lääkäri on tehnyt sinulle fysioterapialähetteen, niin ota se ensimmäiselle käynnille mukaan. Vähintään 24 tuntia ennen vastaanottoa perutuista ajanvarauksista ei peritä maksua. Perin 50% hinnasta, jos ajanvaraus perutaan alle 24 tuntia ennen vastaanottoa. Peruuttamattomista ajanvarauksista perin täyden hinnan.

Specialities and special qualifications

 • Physiotherapy

Areas of interest

 • Shoulder disorders and injuries
 • Back disorders and injuries
 • Knee disorders and injuries
 • Sports and stress injuries
 • Postoperative physiotherapy

Degree and title

 • Physiotherapist

Language proficiency

 • Finnish, äidinkieli
 • English, työkieli

Services

 • Therapeutic training
 • Physiotherapy appointment, up to 45 min
 • Koulutukset ja luennot
 • Fysiikkavalmennus

Locations

Mehiläinen Helsinki Forum
Mannerheimintie 20 B, 4. krs
Open today
08:00 - 18:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min
Mehiläinen Espoo Tapiola
Länsituuli 10
Open today
08:00 - 18:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

 • Physiotherapy appointment, up to 45 min
  Price estimate 103.20 € (*97.20 €)
Katso seuraava vapaa aika
toukokuu 2021viikko 19
Ei vapaita aikoja tälle valinnalle, ole hyvä ja ota yhteyttä soittamalla numeroon:010 414 00*